Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı ajanslar güvenilir mi?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

alinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
1
0
86
İstanbul
Merhaba Hanımlar!

Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var! 2,5 yaşındaki kızım için yatılı bakıcı almayı düşünüyorum. Bu güne kadar kızıma kendim baktım, şimdi ise kaçırmak istemediğim bir iş fırsatı var. Sorun şu ki kızım bana çok fena bağlı, 5 dakika ayrı kalamıyor, hatta tuvalete bile peşimden geliyor. Yarım gün kreşi denedik, fakat sonuç tam hayal kırıklığı.. Hiç kesilmeyen ağlamalar ve sinir krizleri.. Bunu 1 ay sürdürdük belki zamanla alışır umuduyla, ama maalesef..

Sizlere sormak istediğim, acaba aranızda ajanstan bebek bakıcı bulan var mı? Ajansla görüşürken nelere dikkat etmek lazım? Tavsiye edebileceğiniz ajans var mıdır? İyi yatılı bakıcı bulmanın püf noktaları nelerdir?

Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, çıkmazda kaldım.

Not: Bu arada İstanbul Ataşehirde oturuyorum.

inş. hayırlısını bulursun kızına çok sevecek ona birşeyler katabilecek onu sensizken oyalayabilecek biri olsun istersen evine gizliden kamerada koyki bakıcıyı denetleyebil kızına kötü davranmasın bende bebek arıyorum bakmak için ama hem izmirdeyim hemde babam izin vermiyor dışarıya al eve bak diyor neyse umarım hayırlısı ile iyi temiz huyu güzel bir bakıcı bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…