• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakarsanız sevinirim

Princess86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
81
0
86
38
Aydın
MERHABA ARKADASLAR BENİM ŞU AN DİPLERİ UCLARINDAN 3 4 TON KOYU SACLARIM VAR. BEN BECERDİM BU HALE GETİRDİM . DAHA ÖNCE YAZMISTIM BİR AYI GECTİ BOYAMADIM SAÇLARIMI AMA DURUMU AGLIYOR SACLARIM . BUGUN KOZMETİK MARKETTEN LOREAL KOYU KUMRAK İRİZE DORE VEDE LOREAL ULTRA ACICI 2. ACIK RENGİ ALDIM. BAYAN ÖNCE ULTRA ACICI İLE acmamı sonrada diğreini boyamamı söyledi ama ben yinede size danısmak istedim yardımcı olursanız seviniri bu arada ucları acık kestane üstüde 3 4 ton acık o kadar yani. lütfen yardımcı olun boyayımmı:emir_bebek:

kimse yardım etmicek mi ki hani önce acıcı ile ucları da acsam sonrada koyu kumral irize doreyi boyasam tek renk olurmu sorum sadece buuuu

saclarının resmını goremedım ama, dıkkatlı ol acıcı kullanırken .
benım de kahve saclarım var uclarına sarı attırmk ıcın beklıorum tumunun rengının acılmasını,bugun gıdıp baktım acıcılara ama cesaret edıp alamadım. acıcıyı sorduktan sonra sık sık konrol et,once turuncuya benzer bı renk olucak sıe bılıyorum bende okuduklarımdan ama bıraz sabret,sonra da dıger rengı boya.
ıyı bı secım olmus

Saol canım zaten enseye kadar acık renk sonrasıda açık kestane boyamıyalı yaklasık 1 ayı gecti. Hepsi bir renk olsa boyamıcam zaten amma.

Back