Kizlar hello yine ben , affola ovulasyondan pek anlamam etrafimdada kimse yok anlayan burada okuduklarmdan sonra aldim sizin lsfinizla hareket ediyorum , ve şimdi sizlerden tekrar yardim istiyorum
Ben ovulasyon testi yaptim adetimden sonra sonuclarim bu sekildeydi;
Ve ben 13 ve 14 u degerlendirdim.
Bugun 15. gün tekrar yaptigimda sonucum şu sekildeydi ;
14 yazmışım yanlislikla bu 15.gun , bir tik koyulasmis gibi , o 13 ve 14 catlama olmamismi yani ne demek oluyo bu, ikinci cizgi git gide siliklesmesi gerekmezmi , birde ben 13.gun sabahi idrardan sonra seffaf yumurta aki gibi akinti gordum yani catladigini düşünüyorum ama niye böyle anlamadimda.
Cizginin kaybolmasi gerekmezmii???
Normalde ne kadar su içtiğiniz önemli değil ovulasyon testinde. Testi yapmadan önce 2 saat sıvı alımını kesmek gerekiyor. Yoksa sıvı alımını kesmeden yapınca silik çıkabiliyor o yüzden sordum.
Normalde ne kadar su içtiğiniz önemli değil ovulasyon testinde. Testi yapmadan önce 2 saat sıvı alımını kesmek gerekiyor. Yoksa sıvı alımını kesmeden yapınca silik çıkabiliyor o yüzden sordum.
Hayatta kalmanıza sevindim. Hem kendi sağlığınız hem de gebelik düşünüyor iseniz yumurtanın sağlıklı olabilmesi ve de hamile kalırsanız da bebeğinizin sağlığı için şimdiden bol su içmeye kendinizi alıştırmalısınız. Günde 1 bardak su aşırı az. Konuya dönecek olursak birkaç gün daha yapmaya devam edin bence. Testlerinize bakarak 12.gün tam pik mi kanaat getiremedim. Birkaç güne anlarsınız zaten. Çünkü 13 silikken 15'in koyuluğu da fena değil. Ben mesela 17.günde yumurtluyorum genelde. İlk yaparken 13-14. günlerde yumurtlama oldu zanettiklerim oldu. Sonrasında 16 ve 17. günde esas koyulaşmayı ve çatlamayı gördüm. Yine siz değerlendirmenizi yapabilirsiniz tabii.
Hanımlar ben yumurtlamadan sonra belimde iki gundur sizlama var yumurtlama ptesi oldu o gunu ve saliyi degerlendirdik, bu bel agrisi tam belde degil boyle nasil tarif etsemmm hehh kalcalarim ama bel ve kalca orta noktasi yanlarim iste, ayyy siz anladiniz beni sanırım neden oluyorki bu acaba ???