• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmsnz 😊

Ikosumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
12
1
1
28
Merhabalr ben yeni üye oldum sizinle yasadıgim biseyi paylasmak istedim adetime 10 gun kala peceteyle silip farkettigimde pembemsi bi akintim var di sol kasigimda ozellikle ani hareket yaptigimda bi batma yasıyorum daha sonrasında 3 4 defa kahverengi akintim oldu adetime 1 gun var test yapmaya korkuyorum gogus uclarimda sızi var suanlık bu kadar tecrubelerinizden yararlanmak istedim simdiden tesekkur ederim 😊

Merhabalr ben yeni üye oldum sizinle yasadıgim biseyi paylasmak istedim adetime 10 gun kala peceteyle silip farkettigimde pembemsi bi akintim var di sol kasigimda ozellikle ani hareket yaptigimda bi batma yasıyorum daha sonrasında 3 4 defa kahverengi akintim oldu adetime 1 gun var test yapmaya korkuyorum gogus uclarimda sızi var suanlık bu kadar tecrubelerinizden yararlanmak istedim simdiden tesekkur ederim 😊
gecıkmenı beklemek en saglıksı ^^ 2 gun sonra yap en erken :)

Evett canım ihtimalin var. Fakat biz burdan teşhis koyamayız. %50 %50. Herkes farklı belirtiler yaşar, ben hiç yerleşme kanaması görmedim mesela, test yaptın mı şuan.. nedir durum,😊

merhaba canim benimde adete 2gun kaldi dün kahverengi lekelenmem oldu karnim acayip agriyordu.regl oldugumu sandim ilk basta ama dusundum ki ben omrumde erken regli olmadim.dedim var bunda bir iş erken gebelik testi yaptim dun aksam pozitif cikti.şimdi pazartesiyi bekliyorum doktoruma gidecegim

Tebrik ederimm 😍 ben hala bekliyorum adetim duzenli degil bide ustune grip oldum cok fenayim bakalım rabbim hayirlisini versin

ay yok artık.Biraz bilinclenin 21.yüzyıldayız ne hamilesi?
21.yy da senin gibi insanlarin olmasi cok üzücü bilinclen lutfen beynini kullanmaya çalış sorulan sorulari daha iyi algilayabilirsin rica ediyorum

Siz neye istinaden bu şekilde konuşuyorsunuz anlamış değilim ama neyse
artık saçma sapan sorulardan sormanizdan sıkıldım sadece.Yil 2008 posta gazetesinde ki haydar dümen sayfası değil ki burası.Artik kadınlar biraz bilinclensin istiyorum her şeye hamile miyim sorusu sorulmaz ki.Normal şeyler bunlar ergenlikten başlayan akintilar falan.Gecen biride birleşme olmadı ama hamile miyim sorusu yani bilmiyorum yine anlamak istemeyeceksiniz bende anlatmaya ugrasmayacim anlamak isteyen anladı zaten beni.

artık saçma sapan sorulardan sormanizdan sıkıldım sadece.Yil 2008 posta gazetesinde ki haydar dümen sayfası değil ki burası.Artik kadınlar biraz bilinclensin istiyorum her şeye hamile miyim sorusu sorulmaz ki.Normal şeyler bunlar ergenlikten başlayan akintilar falan.Gecen biride birleşme olmadı ama hamile miyim sorusu yani bilmiyorum yine anlamak istemeyeceksiniz bende anlatmaya ugrasmayacim anlamak isteyen anladı zaten beni.
Evet bir yerde haklısınız gerçekten çok saçma sorular oluyor bazen ama burası da özgür bir platform işte soruyorlar yapacak bir şey yok bence bunlara bu kadar takılmayın sadece kendinizi yıpratırsınız ben gülüp geçiyorum çoğu zaman herkes uygun konuda saygı çerçevesinde herşeyi sorabilir

Evet bir yerde haklısınız gerçekten çok saçma sorular oluyor bazen ama burası da özgür bir platform işte soruyorlar yapacak bir şey yok bence bunlara bu kadar takılmayın sadece kendinizi yıpratırsınız ben gülüp geçiyorum çoğu zaman herkes uygun konuda saygı çerçevesinde herşeyi sorabilir
o kadar yıprandım ki bu sorulardan her gün bi doz almadan uyuyamiyorum. yemem içmem kesildi.Kiz daha neler ne yipratmasi banane ayol sadece ağlanacak halimize gülüyorum

Uzun zamandır bebek istiyorsa ve ilk defa yaşıyorsa merak etmiştir. Sakin olun :)

Uzun zamandır bebek istiyorsa ve ilk defa yaşıyorsa merak etmiştir. Sakin olun :)
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ne diyim. ben sadece kadınlarımız bilinçli olsun istiyorum kotu polis oynuyorum bu hayatta o yüzden kızarak söylüyorum çünkü yapım böyle. :)

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ne diyim. ben sadece kadınlarımız bilinçli olsun istiyorum kotu polis oynuyorum bu hayatta o yüzden kızarak söylüyorum çünkü yapım böyle. :)
Amin inşallah. Inanın bu konu çok küçük bisey heycanla bebek bekliyor anlıyorum onu. Bunun dışında gerçekten bazı kadınlarımız çok çok bilinçsiz bende bazen mudahele etmeye çalışıyorum ama nafile :)

Back