- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün kan verdim pozitif çıktı beta 364 çıktı bütün tekrar artış varmı diye kan verdim doktora giricem birazdan baktım böyle yazıyo korktumSanirim daha bekleme asamasinda. Yani hamile olup olmadiginiz dogrulanmamis galiba. Biraz daha bekleyeceksiniz sanirim. Hayirlisi olsun :)
Bence korkmayin, daha sonuclara bakmamislar sanirim. Sabirli olun :)Dün kan verdim pozitif çıktı beta 364 çıktı bütün tekrar artış varmı diye kan verdim doktora giricem birazdan baktım böyle yazıyo korktum![]()
Teşekkür ederim insan korkuyor ama ya gebe kalsan dert kaldıktan sonra dertBence korkmayin, daha sonuclara bakmamislar sanirim. Sabirli olun :)
Yaptırdım tekrar geldim yaptırmaya tahlillerimi bekliyorum çıkmış ama böyle yazıyo işte e nabızdaKan tahlili yaptir demek herhalde...
E nabiza cok gec yansiyor, dr. Manuel onaylamaliymis. 2 gun once yaptirdim, o yansiyana kadar ozele gittim, sonucu aldim. 2 gun oldu e-nabiz hala yokYaptırdım tekrar geldim yaptırmaya tahlillerimi bekliyorum çıkmış ama böyle yazıyo işte e nabızda
Aynen Pazartesi günü yaptırdığım tahlil bile gözükmüyorE nabiza cok gec yansiyor, dr. Manuel onaylamaliymis. 2 gun once yaptirdim, o yansiyana kadar ozele gittim, sonucu aldim. 2 gun oldu e-nabiz hala yok![]()
Korkacak birşey değil canım bu tanı girmek için kodlar var onu girmiş doktor sonuçta daha kalp atımlarını görmediniz ya ama sonuça göre pozitif hamilesinNe demek
Bende Çarşamba günü kan verdim beta 550 çıktı cumartesi günü tekrar doktorum istedi beta 1400 çıktı , hemen hemen aynı haftadayız bence :)Dün kan verdim pozitif çıktı beta 364 çıktı bütün tekrar artış varmı diye kan verdim doktora giricem birazdan baktım böyle yazıyo korktum![]()
Şuan 5+1 imBende Çarşamba günü kan verdim beta 550 çıktı cumartesi günü tekrar doktorum istedi beta 1400 çıktı , hemen hemen aynı haftadayız bence :)
Amin inşallah sizde alırsınız inşallahBenim tam 4 hafta , sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah:)
Aynen Pazartesi günü yaptırdığım tahlil bile gözükmüyor
Değerim yükselmik doktor sağlıklı gebelik gibi duruyo dedi cuma günü keseyi görmeye gidicem inşallahson durum ne çıktı
aynen bende onu bekliyorum inşallah bende duyarım o sesiArkadaşlar kalp atışı duyulmadan gebelik kesinlestirilmis olmaz. Kanda oluşabilir kese görülebilir ancak gebelik tanısı konulması için kalp atışının duyulması lazım. Yani siz gebesiniz ancak o süreye kadar tanı bu şekilde acilacak