• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bakarmısınızzzz lütfennnn ne demek bu ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizzz5900

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
694
240
23
23
Ne demek

Eklentiler

• 04D5E61E-B2CA-4B8B-8129-A05769C9A983.webp
    04D5E61E-B2CA-4B8B-8129-A05769C9A983.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 138
Sanirim daha bekleme asamasinda. Yani hamile olup olmadiginiz dogrulanmamis galiba. Biraz daha bekleyeceksiniz sanirim. Hayirlisi olsun :)

Sanirim daha bekleme asamasinda. Yani hamile olup olmadiginiz dogrulanmamis galiba. Biraz daha bekleyeceksiniz sanirim. Hayirlisi olsun :)
Dün kan verdim pozitif çıktı beta 364 çıktı bütün tekrar artış varmı diye kan verdim doktora giricem birazdan baktım böyle yazıyo korktum🥺

Korkacak birşey değil canım bu tanı girmek için kodlar var onu girmiş doktor sonuçta daha kalp atımlarını görmediniz ya ama sonuça göre pozitif hamilesin 🤩 beta değerinde ikiye katlarsa sıkıntı yok merak etme bu kadar endişeye girme hayırlı olsun🌼

Dün kan verdim pozitif çıktı beta 364 çıktı bütün tekrar artış varmı diye kan verdim doktora giricem birazdan baktım böyle yazıyo korktum🥺
Bende Çarşamba günü kan verdim beta 550 çıktı cumartesi günü tekrar doktorum istedi beta 1400 çıktı , hemen hemen aynı haftadayız bence :)

Arkadaşlar kalp atışı duyulmadan gebelik kesinlestirilmis olmaz. Kanda oluşabilir kese görülebilir ancak gebelik tanısı konulması için kalp atışının duyulması lazım. Yani siz gebesiniz ancak o süreye kadar tanı bu şekilde acilacak

In
Arkadaşlar kalp atışı duyulmadan gebelik kesinlestirilmis olmaz. Kanda oluşabilir kese görülebilir ancak gebelik tanısı konulması için kalp atışının duyulması lazım. Yani siz gebesiniz ancak o süreye kadar tanı bu şekilde acilacak
aynen bende onu bekliyorum inşallah bende duyarım o sesi

Back
X