Bu testi sabah ilk idrarda yaptım yani 20 dakikada filan çekmiştim sanırım sizede sormak istedimKaçıncı dakikada çıktı önemli olan kısmı yazmamışsın ?
Eski deneyimlere dayanarak bence kuruma çizgisi (markası predictor de öyle çıkmıştı bende de) ama kesin olarak sabah idrarınla veya bir kaç saat idrarını tuttuktan sonra tekrar yap daha net sonuç alırsın
Büyük ihtimalle kuruma çizgisidirBu testi sabah ilk idrarda yaptım yani 20 dakikada filan çekmiştim sanırım sizede sormak istedim
Çok teşekkür ederim birde üzerinden 35 gün geçince daha belirgin olucağını düşünüyorum ve 15 gündür kahverengi akıntıya benzer ama akıntıdan fazla birşeyler oluyor 3 aydır refl olmadığım için normal olabilir diyorlar ama bilemedimBüyük ihtimalle kuruma çizgisidir
Gebelik varsa anında incede olsa çizgi oluşur 15 dakika sonrasında olan tüm çizgiler kurumaya bağlı olur tecrübe ile sabit
Yok birdaha olmadı 35 gündür çok teşekkür ederim böyle benim için olumlu olan şeyleri duymak çok iyi geldi teşekkür ederimKonunun başını şimdi okudum ben direk teste bakmıştım 35 gün önce ilişkiye girip bir daha girmediysen zaten test böyle çıkmazdı kıpkırmızı çıkardı ikinci çizgi
Yerleşme kanamasından korktun sanırım da yerleşme kanaması öyle olmuyor, evet ya pembe ya kahverengi olur ama parçalı vs olmaz 15 günde sürmez zatenÇok teşekkür ederim birde üzerinden 35 gün geçince daha belirgin olucağını düşünüyorum ve 15 gündür kahverengi akıntıya benzer ama akıntıdan fazla birşeyler oluyor 3 aydır refl olmadığım için normal olabilir diyorlar ama bilemedim
Aynen yerleşme kanamasından korktum ama bende ara ara ağrı da oluyor yaniYerleşme kanamasından korktun sanırım da yerleşme kanaması öyle olmuyor, evet ya pembe ya kahverengi olur ama parçalı vs olmaz 15 günde sürmez zaten
Bana daha çok kistin var gibi geldi bir uzman hekime çıkmalısınAynen yerleşme kanamasından korktum ama bende ara ara ağrı da oluyor yani
Evet gitmeyi düşünüyorum yani kullandığım ilaçtan diye şüphelendim ama bakalım randevu alıp gitmeliyim ertelememeliyim ben gebelikten korktuğum için gitmiyordumBana daha çok kistin var gibi geldi bir uzman hekime çıkmalısın