bakarmisiniz

genc anne adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
15
4
31
Kizlar 6haftalik olucaz bu sali gunu coksukur keseyi gorduk bebegimide gorucez insallah. Yalniz karnim sertti benim bugun dokunuyorum o sertlik yok. Ilk hamileligim korkuyorum cok

Kizlar 6haftalik olucaz bu sali gunu coksukur keseyi gorduk bebegimide gorucez insallah. Yalniz karnim sertti benim bugun dokunuyorum o sertlik yok. Ilk hamileligim korkuyorum cok
Cnm hamilelikte belirtiler sürekli Değişiyor bi gun göğsün acıyorsa diğer gun geçiyor korkma bisey olmaz Allah'ın izniyle

Merhaba.. Öncelikle tebrik ederim... Rabbim minik ellerini koklamanızı da nasip etsin inşallah... Daha o kadar minik ki annesi öyle karnının sert yumuşak olmasından hiçbir şey anlayamazsın... Bu kadar ufak şeyleri dert edip panikleme... Daha ne güzel günleriniz var önünüzde.. Rabbim korusun sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…