Bakarmisiniz.

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.718
1.067
133
Merhana oncelikle lutfen konum tasinmasin basina boyle bir sey gelen varsa yardimi doknur. Iyeginim 14 aylik cuma gunu biraz soguk alginligi var di dr goturduk ilac verildi ilaci annesi verio uyutmus oylede atesi yokmus. Sonra besinginde kasilirken gormus agzindan salya geliyormus ve bi noktya bakiyormus sonra acile kaldirildi hastaned3 havale geciriliyo dendi 3 yada 4 nobet gecirdi bi gun icinde bitanesi 25 dk surmus belinden su alindi menenjit icn dgil dendi epilepsi icin egg cekildi degil dendi ve dun tekrar 2 sogik nobet gecirdi kizlar basina bole bir sey gelen varsa ne olur yazsi

Cok gecmiş olsun rabbim şifa versin..soğuk havale olabilir belirtiler anlattığımız a göre öyle gibi.

İlaca mı tepki verdi acaba ( Benim de fikrim yok, ama çocuk orada tedavi olurken en azından test sonuçlarını, raporları vs farklı bir doktora daha mı gösterseniz?

Rabbim acil şifalar versin

epilepsi nöbetleri her zaman eeg ile tespit edilemeyebilir güvenilir bir nörolog görsün çocuğu. çok geçmiş olsun .

Doktor ne ilaci vermiş çok geçmiş olsun.
Havalenin ateşle hicbir ilgisi yok zaten genelde soğuk havale geçiriyor çocuklar. Ateş belirtisi bile yokken oluyor.
Bu kadar uzun sürüyorsa havale de değil gibi başka doktora goturun.

hanımefendi öncelikle çok geçmiş olsun zar zor okudum yazdıklarınızı türkçeleştirip.ancak bunu burda kabataslak verisiz tahlilsiz kocakarı bilgisi şeklinde konuşucağınıza doktor denen kişilere gidip konuşup danışsanıza.

6. hastalıktı sanırım adı . Ateşsizken havale geçirtir. Arkadaşımın oğluna olmuştu defalarca o da 6 aylıktı .
Mutlaka uzmanı görsün . Önemli bir konu bu .
Epilepsi , menenjit ya da başka tanı . Hepsi çok önemli
Çok geçmiş olsun .

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Benim teyzemin küçük kızı da ateşli geçiriyordu. Şekeri çıkmıştı ve kilolu bir bebekti.
Bilmiyorum bir alakası var mı ama inşallah yardımım dokunur.

Tetkiklerin bitmeden degil buradakiler doktorlar da net bir şey söyleyemez
Hastanede de nöbet geçirdiyse en azından nöbetin şeklini görmüş oldular, ki bu tanıda yardımcıdır.
25 dakika uzun bir süre... umarım kalıcı bir hasarı olmaz.
Ateşle yada hastalıkla bağlantılı degil büyük ihtimalle. İlac yan etkisi olabilir mi? 24 yada48 saatten sonra da nöbet geçirmeye devam ediyorsa pek ilaç yan etkisi denemez...
çok geçmiş olsun. Acil şifalar...

Bazen insanlar sadece geçmiş olsun’u duymak ister. Sizden burada kimse tanı koymanızı, yada tahlil sonucu söylemenizi beklemiyor.
Doktor olmak zorunda değil kimse bir teselli vermek için.
Zar zor okuyorsanız okuma zorunluluğunuz da Yok, böyle acısı olan insanları tersleyeceğinize cevap yazmamış olursunuz, kimse de birşey kaybetmez.

Belinden su alinmasi cok normal degilki ama. Gecmis olsun insallah birseyi olmaz kuzunun. Kardesim 4 yasindayken havale gecirdi belinden su almislardi hatirliyorum.annem o an aglamisti almayin ne olur iyi degil diye. Sonra menenjit gecirdigi anlasildi o huzden almislar. Ama kalici birsey olmadi sukurler olsun evlenicek yasta ve saglikli rabbime binlerce kez sukur. Insallah sizinkinede bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…