bakarmısınız

nutellamsin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
6
1
1
28
merhaba,ben 20 yaşındayım 2 yıldır evliyim
Geçen ay çok mide bulantım,göģus şişligi,bel agrısı,kasık agrım vardı.Regl'im 2 gün geldi 3 gün kahve rengi lekeledi durdu hamilelik testi yapmıştım sonuç negativ doktora gitmiştim idrar kesem ve yoları intap kapmiş demişti normalde reglm hiç geç kalmazdı il defa böyle olmuştum...normalde reglm e daha 4 gün var ama bugun çok kasık ağrım vardi çok ağir koku ve akintim oldu ondan sonra cok az kahve rengi lekelemiş regl oldum sandım ama sonra hic birsey gelmedi sizce sebebi nedir ?

Yani canim bu adet olayi degisik değişik en iyisi yine doktora sormak.
Ayni sekilde olan varsa ancak bi fikir verir..
benim geçen aya kadar hiç geç kalmışlıgı olmadı ilk defa başima boyle birşey geldi

Pko olabilirain bende vardi soyledigin belirtilerin aynisi benim gecti ama tedaviyle. Ayriyetn 20 yasindasin evlisin cocuk mu dusunuyorsun erken degilmi kardes

Enfeksiyon vardır büyük ihtimalle.doktora tekrar giderseniz tahlil yapar uygun bi antibiyotik yazar.idrar enfeksiyonu içinde bol bol su tuketin.ayaklarınızı usutmeyin.ve tuvalet temizliginizi önden arkaya dogru yapın

pko ? o nedir hiç duymadim
bugune kadar hiç korunmadik tabiki istiyoruz allah nasip ederse olur :) insallah

Arkadaşlar benim adetim 25 gün gecikti. 4 tane idrar testi yaptım negatif. Hiç adetim gecikmedi daha önce. Böyle bi durumla karsilasip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba . Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Enfeksiyon vardır büyük ihtimalle.doktora tekrar giderseniz tahlil yapar uygun bi antibiyotik yazar.idrar enfeksiyonu içinde bol bol su tuketin.ayaklarınızı usutmeyin.ve tuvalet temizliginizi önden arkaya dogru yapın
gunde 2 l fazla su tuketiyorum ayn dediginiz gibi yapıyorum inşallah daha ciddi birşey yoktur

intap kapmış oldugum için mi kahve rengi akıntım oldu sizce ?

pko ? o nedir hiç duymadim
bugune kadar hiç korunmadik tabiki istiyoruz allah nasip ederse olur :) insallah
canım polikistik over kisti demek yani çoğu bayanlarda olan bişey bu kist olduğu zaman çocuğu etkeyebilir ama bazılarında etkileyemeyedebilir o yüzden doktora sormanda fayda var ayrıca inşallah çocuk olur herşeyin hayırlısı tabi erken değil mi daha :)

Back