Bakarmisiniz test sonucuna birde belirtilerime🥺

kokunhuzur45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
70
23
26
2.test im de bu şekilde çıktı regl günüme 1 2 gün var ve dün pembe açık renkte kanamam oldu bugün de yogunlasti pembe kanama karnıma kramplar giriyor bu şekilde olup hamile olanlar yazabilirmi hamile olabilirmiyim degerlendirdigimiz gün 1 Ağustos 7 Ağustos son regl ilk günü 26 temmuz korkuyorum düşük mü yoksa yerleşme kanamasını🤦‍♀️🥺 karnıma kramp giriyor kasıklarım ağrıyor normalde regl günüm hiç şaşmaz

Eklentiler

• Screenshot_2024-08-22-13-27-49-32_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-08-22-13-27-49-32_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 32
2.test im de bu şekilde çıktı regl günüme 1 2 gün var ve dün pembe açık renkte kanamam oldu bugün de yogunlasti pembe kanama karnıma kramplar giriyor bu şekilde olup hamile olanlar yazabilirmi hamile olabilirmiyim degerlendirdigimiz gün 1 Ağustos 7 Ağustos son regl ilk günü 26 temmuz korkuyorum düşük mü yoksa yerleşme kanamasını🤦‍♀️🥺 karnım da çok ağrıyor normalde regl günüm hiç şaşmaz
Var görünüyor canım hemen bir kan testi vermelisin ona göre kanamaya müdahale ederler belki nebilim önlem almış olursun.

Canım kandan takibini yap ama 3 eylüle de çok var başka doktor yok mu özel falan
Canım tabiki varsa çıkar testin silik çıkmış var gibi duruyor

varsa çook rahat çıkar çünkü beta önce kana sonra idrara geçiyor
9 gün önce gittim fakat kanda çıkmadı dr da dedi daha erken regl gecikmeni beklemen lazım tekrar test yapacağım diye o halde tekrarliyayim kan testini

2.test im de bu şekilde çıktı regl günüme 1 2 gün var ve dün pembe açık renkte kanamam oldu bugün de yogunlasti pembe kanama karnıma kramplar giriyor bu şekilde olup hamile olanlar yazabilirmi hamile olabilirmiyim degerlendirdigimiz gün 1 Ağustos 7 Ağustos son regl ilk günü 26 temmuz korkuyorum düşük mü yoksa yerleşme kanamasını🤦‍♀️🥺 karnıma kramp giriyor kasıklarım ağrıyor normalde regl günüm hiç şaşmaz
ben bundan daha silik öğrendim hamile olduğumu :) şu an 6+3 hamişimm. hakkında hayırlısı olsun bebeğim kan ver hemenn

Var görünüyor. Özel hastaneye gidip kan verebilirsin 1 saat içinde çıkıyor sonuç

9 gün önce gittim fakat kanda çıkmadı dr da dedi daha erken regl gecikmeni beklemen lazım tekrar test yapacağım diye o halde tekrarliyayim kan testini
Canım 9 gün diyorsun ozaman çıkmaması normal bak şimdi sen idrar testi yapmışsın ya burda gebelik var görünüyor teste göre e kanamam da var diyorsun Oyüzden bir an önce kan testi ver ki ona göre müdahale edilsin

X