• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınız lütfen..

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
Kızlar merhaba, (bekarım)martın 21inde korunmasız bir ilişki yaşadım geri çekilme ile buraya konuda açmıştım hatta zevk suyundan hamile kalınırmı diye.. Normalde 28 günde olan reglim gecikti bende ilişkiden 9 gün sonra doktora gittim ultrasondan baktı gebelik görünmüyor dedi. Kan testi yaptı; Tarlusal verdi. Tarlusal kullanırken içim rahat etmedi 3gün sonra yani ilişkiden 12.gün sonra tekrar kan verdim 0.02 çıktı. Ertesi günü adetim geldi Tarlusal kullanışımın 3.günü-belkide kendi döngüm 33güne sarkmıştı bilmiyorum- adet gelince ilacı kullanmayı bıraktım haliyle. Normal adet kanaması olarak 5 gün kanama, 6.gün leke leke devam etti ve bitti. Hamile olma olasılıgım yoktur dimi? Sancım herzamanki gibi adet sancısıydı.. Reglim bittikten 1 gün sonra (ilişkinin 19.günü)tekrar test yaptım idrarda negatifti. Üstüne görme konularını okuyunca Korktum açıkcası.. üstüne görme normal adet kanaması gibimi oluyor???

Hamilelik yok tabiki 1 gormek normal ben adetliyken bile doktor yinede tutmustu 2.49 cikmsti o kadar test tutup negatif olup pozitife doneni goremedim ustune gorme leke seklinde olur akinti olmasj ve bebegin dusmemesi zor sanirim

Hamilelik yok tabiki 1 gormek normal ben adetliyken bile doktor yinede tutmustu 2.49 cikmsti o kadar test tutup negatif olup pozitife doneni goremedim ustune gorme leke seklinde olur akinti olmasj ve bebegin dusmemesi zor sanirim

Farklı hastanede yaptırdım oyüzden farketmiş olabilir mi ?

<1.20 < işareti var 1.20den küçük demek sanırım.. doğrumu düşündüm? Acaba cihaz 1.20nin altını ölçmiyor olabilir mi ?

Farklı hastanede yaptırdım oyüzden farketmiş olabilir mi ?

<1.20 < işareti var 1.20den küçük demek sanırım.. doğrumu düşündüm? Acaba cihaz 1.20nin altını ölçmiyor olabilir mi ?
5 alti zatn negatif bence sikinti yapmayn herturlu gebelik yok

Back
X