Bakarmısınız kızlar

Aclyrdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
61
4
25
Arkadaşlar merhaba ben dayanamadım adetime 10gün var erken gebelik testi yaptım bi bakarmısınız

Çok erken, varsa da çıkmaz. Henüz yumurtlamanız bile yeni bitmiş olmalı. Yumurtlamanın 12. Günü kanda, 14. Günü kaset testte çıkar.

Geldimi şimdi

Eklentiler

• CEFC9FC0-19F6-4419-AD41-C2B9E50F5254.jpeg
    156,8 KB · Görüntüleme: 94
Bakarmısınız 2gün önce şiddetli baş ağrım oldu hiç ağrımazdı başım bir gün sürdü

Ben 7ay önce gebelik yaşadım ama kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yine ondada 10gün kala yaptım çok az çizgi çıkmıştı yani gebe olma ihtimalim yokmu bu test üzerinden

Ben 7ay önce gebelik yaşadım ama kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yine ondada 10gün kala yaptım çok az çizgi çıkmıştı yani gebe olma ihtimalim yokmu bu test üzerinden
erken yumurtlama ve olup dollendıyse sayet bhcg olur. yoksa normal gunde olsa 4 gunluk daha kanda bıle cıkmaz belırtılerın yumurtlama belırtısı olabılır. ben çizgi görmedim . gordugun grimsi çizgi testin kendi şeridinin golgesıdır belki. dedıgım gıbı su anda hamıle bıle kalmıs olsan daha cocuk yerlesmedi. en azından 1 hafta daha beklemelisin rabbim hayırlısnı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…