Test yok canımArkadaşlar merhaba ben dayanamadım adetime 10gün var erken gebelik testi yaptım bi bakarmısınız
PaylaştımTest yok canım
markasının daysdoctor veya artımed olduğunu düşünerek sonucun yalancı pozitif olduğunu düşünüyorumGeldimi şimdi
Canım yok gibi ama daha çok erken adetin geçmesini bekle benim bile gecikmenin 3. Günü yapmadım testPaylaştım
erken yumurtlama ve olup dollendıyse sayet bhcg olur. yoksa normal gunde olsa 4 gunluk daha kanda bıle cıkmaz belırtılerın yumurtlama belırtısı olabılır. ben çizgi görmedim . gordugun grimsi çizgi testin kendi şeridinin golgesıdır belki. dedıgım gıbı su anda hamıle bıle kalmıs olsan daha cocuk yerlesmedi. en azından 1 hafta daha beklemelisin rabbim hayırlısnı versinBen 7ay önce gebelik yaşadım ama kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldımyine ondada 10gün kala yaptım çok az çizgi çıkmıştı yani gebe olma ihtimalim yokmu bu test üzerinden
bebiş rahme yerlesmeden belirti olmaz. :) o donemde yumurtlamadan kaynaklı meme hassasiyeti kasık batması falan oyle seyler olabiliyor.Teşekkür ederim peki 10gün kala hamilelik belirtisi olurmu
Arkadaşlar merhaba ben dayanamadım adetime 10gün var erken gebelik testi yaptım bi bakarmısınız
Testi tekrarla canım benceBende yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 3510642
Dilaracim markası gyro clinica diye bir marka mıBende yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 3510642
Hayır canım feerlyDilaracim markası gyro clinica diye bir marka mı
O markayı hiç denemedim canım başka test varsa elinde yapıp teyit edebilirsinHayır canım feerly
Yok ya 2 tane almıştım birisi bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı diğerinde bu o yüzden pek güvenmedimO markayı hiç denemedim canım başka test varsa elinde yapıp teyit edebilirsin
Yok ya 2 tane almıştım birisi bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı diğerinde bu o yüzden pek güvenmedim
Sat ve bat neydi sizin?Yok ya 2 tane almıştım birisi bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı diğerinde bu o yüzden pek güvenmedim