- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
-
Merhaba. Ultrasonla muayene genelde alttan bakıyorlar daha net ve sağlıklı sonuçlar için.Sanırım klomen tedavisi gibi yumurta geliştirici bir şeye başlayacak doktorunuz.Eğer yumurtalar gelişip çatlamaz ise kiste dönüşüyor.Kendiliğinden çatlamıyorsa çatlatma iğnesi veriyor doktorlar diye biliyorumMerhaba arkadaşlar doktora gebe kalmaya çalıştığımı ve 1 senedir olmadığını söyledim işte tahlillerim falan yapıldı tedaviye başlamamı söyledi ama bu tedavi kist yapabilirmiş ve ben istersem eğer olurmuşum buntedaviyi ve adetin 3. Günü gel ultrasonla bakalım dedi acaba alttanmı muayene edecek bir ne gibi bir tedavidir acaba cevaplarsanız sevinirim
Adetliykende bakıyorlar mıMerhaba. Ultrasonla muayene genelde alttan bakıyorlar daha net ve sağlıklı sonuçlar için.Sanırım klomen tedavisi gibi yumurta geliştirici bir şeye başlayacak doktorunuz.Eğer yumurtalar gelişip çatlamaz ise kiste dönüşüyor.Kendiliğinden çatlamıyorsa çatlatma iğnesi veriyor doktorlar diye biliyorum
Aç gidiyorsun hormon testi yapıyorlar adetken sadece bana ultrason dan bakmıştı bitince alttan muayene ettiAdetliykende bakıyorlar mı
Bide nasıl oluyo acaba bu tedaviMerhaba. Ultrasonla muayene genelde alttan bakıyorlar daha net ve sağlıklı sonuçlar için.Sanırım klomen tedavisi gibi yumurta geliştirici bir şeye başlayacak doktorunuz.Eğer yumurtalar gelişip çatlamaz ise kiste dönüşüyor.Kendiliğinden çatlamıyorsa çatlatma iğnesi veriyor doktorlar diye biliyorum
Bana o testler yapıldı hormon falan tedaviye başlayacağını söyledi adetin 3. Günü gel ultrasonla bakalım dediAç gidiyorsun hormon testi yapıyorlar adetken sadece bana ultrason dan bakmıştı bitince alttan muayene etti
Anladım canım teşekkür ederim bilgisizim biraz kusura bakmayınRegl ya da değil, her türlü vajinal usg ile bakılıyor canım.
Evet özellikle adetken gel der doktorlar o zaman yumurtalık foliküllere falan bakıyorlarAdetliykende bakıyorlar mı
Doktor banada önerdi öbür ay gel adetliyken başlayalım dedi. Çok detaylı bilmiyorumBide nasıl oluyo acaba bu tedavi
Kusurluk bir durum yok canım. Reglin 2-3. günü yumurta takibi ve ilaç başlar. Aşılama ise genelde hap, tüpbebek ise iğne tedavisi başlanır. Gün aşırı vajinal usg ile foliküller takip edilir.Anladım canım teşekkür ederim bilgisizim biraz kusura bakmayın
Bende bilmiyorum fazlaDoktor banada önerdi öbür ay gel adetliyken başlayalım dedi. Çok detaylı bilmiyorum
Bana o testler yapıldı hormon falan tedaviye başlayacağını söyledi adetin 3. Günü gel ultrasonla bakalım dedi
Teşekkür ederim sağolunBanada baktı klomen verdi ama adet oldum hemde erken adet oldum 4 gün kadar bakalım hayırlısı şimdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?