• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAKARMISINIZ buraya 👋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizzz5900

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
694
240
23
23
Merhaba arkadaşlar doktora gebe kalmaya çalıştığımı ve 1 senedir olmadığını söyledim işte tahlillerim falan yapıldı tedaviye başlamamı söyledi ama bu tedavi kist yapabilirmiş ve ben istersem eğer olurmuşum buntedaviyi ve adetin 3. Günü gel ultrasonla bakalım dedi acaba alttanmı muayene edecek bir ne gibi bir tedavidir acaba cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar doktora gebe kalmaya çalıştığımı ve 1 senedir olmadığını söyledim işte tahlillerim falan yapıldı tedaviye başlamamı söyledi ama bu tedavi kist yapabilirmiş ve ben istersem eğer olurmuşum buntedaviyi ve adetin 3. Günü gel ultrasonla bakalım dedi acaba alttanmı muayene edecek bir ne gibi bir tedavidir acaba cevaplarsanız sevinirim
Merhaba. Ultrasonla muayene genelde alttan bakıyorlar daha net ve sağlıklı sonuçlar için.Sanırım klomen tedavisi gibi yumurta geliştirici bir şeye başlayacak doktorunuz.Eğer yumurtalar gelişip çatlamaz ise kiste dönüşüyor.Kendiliğinden çatlamıyorsa çatlatma iğnesi veriyor doktorlar diye biliyorum

Merhaba. Ultrasonla muayene genelde alttan bakıyorlar daha net ve sağlıklı sonuçlar için.Sanırım klomen tedavisi gibi yumurta geliştirici bir şeye başlayacak doktorunuz.Eğer yumurtalar gelişip çatlamaz ise kiste dönüşüyor.Kendiliğinden çatlamıyorsa çatlatma iğnesi veriyor doktorlar diye biliyorum
Adetliykende bakıyorlar mı

Bide nasıl oluyo acaba bu tedavi

Anladım canım teşekkür ederim bilgisizim biraz kusura bakmayın 😊
Kusurluk bir durum yok canım. Reglin 2-3. günü yumurta takibi ve ilaç başlar. Aşılama ise genelde hap, tüpbebek ise iğne tedavisi başlanır. Gün aşırı vajinal usg ile foliküller takip edilir.

Banada baktı klomen verdi ama adet oldum hemde erken adet oldum 4 gün kadar bakalım hayırlısı şimdiden geçmiş olsun

Back