• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınızz

maviis55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
196
39
13
Hayırlı sabahlar kızlar bişey sormak istiyorum kendimiz evde gebelik testi yaptığımızda illa hemen 5 yada 10 dk da mı sonum çıkması lazım 1 saat içinde de çıkabilirim sonuç yani şöyle ilk çok hafif çizgi sonra biraz koyulaşma olabilir mi şimdiden teşekkürler.

Hayırlı sabahlar kızlar bişey sormak istiyorum kendimiz evde gebelik testi yaptığımızda illa hemen 5 yada 10 dk da mı sonum çıkması lazım 1 saat içinde de çıkabilirim sonuç yani şöyle ilk çok hafif çizgi sonra biraz koyulaşma olabilir mi şimdiden teşekkürler.
Canm 10 dakikadan sonra gecersiZ diyorlar gen ihtimal varsa kan verin

Günaydın canım benim bildiğim kadarıyla en fazla 15 dakka son etkisini kaybediyor diye biliyorum çünkü bende defalarca test yaptım tek di sonra hafif 1 saat sonra bktığımda çifti sanki ama malesef hamile çıkmadım doktora sordum hamilelik var 10 dakila içinde hemen gösterir kendini dedi diğerler gercersizdir demişti ama inşallah bebişin vardır kuzum 🙏

Herşey olabilir neden olmasın, Yarın testi tekrarlarsın daha koyulaşmışsa vardır.

Back