- Konu Sahibi sukrannyildirim
bu ilacı kullanıpta hamile kalan veya adet i düzene giren varmı doktorum polistik over var bunu kullan dedi de faydalarını ve işe yarıyormu gerçekten merak ettim şimdiden teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki polistik overiniz varmıydı bi hastalık yani bende polistik over var çünküBen 1 ay kullandım hamile kaldım o ay içinde, femara da kullanmıştım
inşallah benimkilerde düzelir destek olarak soğan kürüde içiyorum iyi gelir inşallahHayır pcos yoktu da lh biraz yüksek çıkmıştı onu düzenler demişti doktor da
ne kadardır kullanıyorsunuz bende 3 gündür kulkanıyorumŞuan kullanıyorum hamile kalırsam yazacam
Marka ayni degil ama icerik olarak ayni olan vitamini kullandim inositol pkoya iyi geliyor benim adetim şükür düzeldi ama kilo da verdim doktorun dediklerine uyarsan normale döner ve bu vitamin şıp diye sihirli değnek gibi etki etmez 3-6 ay kadar kullanımda ilk etkileri görebilirsin ve gebe kalana kadar kullanılabilir zararı yokbu ilacı kullanıpta hamile kalan veya adet i düzene giren varmı doktorum polistik over var bunu kullan dedi de faydalarını ve işe yarıyormu gerçekten merak ettim şimdiden teşekkürler
bendede pcos var iyi gelir inşallah15.20 gün oldu doktorum verdi bende pcos var
inşallahh bende başladım bide yanında soğan suyu içiyorum sabah akşam hastalıklarım gitsin sonra sağlıklı bişekilde hamile kalırımBakalım 3 ay kulancam gebe kalcak mıyım
kişiye göre değişiyor evet bakalım bende yarıcakmıBen soğan suyu denedim soğan suyu bana yaramadı