• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakara Süresi Kirpik Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GzLi KaLsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
502
210
53
28
Kızlar dun aksamdan beri ortaya atılan bir şey var duyan vardır bakara suresinde Peygamberimizin kirpigi varmış onu alıp suya koyup içilirse eğer korona virüsü kalkarmis ortadan bende Kuran okuyorum ben baktım bende yok ama cevrede kuzenler de çıkan olmuş ne dır bu asli ben pek inanmıyorum da açıkçası bana imani az olan inanır ama Allah sonumuzu hayır etsin insallah

Bunu siz yeni duymuş olabilirsiniz. Ama eski bir söylentidir. Böyle bir şey mümkün değil. Eğer kirpik bulursanız da sizin kendi kirpiğiniz filandır. 🤷🏻‍♀️

Kızlar dun aksamdan beri ortaya atılan bir şey var duyan vardır bakara suresinde Peygamberimizin kirpigi varmış onu alıp suya koyup içilirse eğer korona virüsü kalkarmis ortadan bende Kuran okuyorum ben baktım bende yok ama cevrede kuzenler de çıkan olmuş ne dır bu asli ben pek inanmıyorum da açıkçası bana imani az olan inanır ama Allah sonumuzu hayır etsin insallah
[ICODE yok bacım öyle bişey resmen dalga geçiyorlar

Hurafe başka bişey değil dini de alet ettiler

Niye hala böyle şeylere inanıyoruz. Böyle böyle kandırılıp sömürülüyoruz. Peygamberimiz bize yol gösterici olarak Kuranı ve sünnetlerini bırakmış. Biraz da aklın yolundan gitmek lazım diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X