• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakar mısınızzz :(

bsra3449

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
58
0
16
İstanbul
Kızlar 3 yıldır evliyim eşimle beraber olurken sol kasıgımda bi agrı hissediyorum nedir bu bilen var mı ?

bende de aynı sorun var.yalnız benim sağ kasığımda ve karnımın alt bölgesinde.sebebide mantar enfeksiyonum.yani doktorum öyle söyledi.

evet benmde karnımın alt bölgesinde sizede cok gecmiş olsun
peki bebek olmasına engel olur mu ?

bende yeni gittim doktora jinekolog deilde iltihaptandır dei oda gebeliğe engel olur dedi ilaç verdi ama detten sonra kullanacakmışım ve oo zman içerisinde korunmak lazımmış

ben çook fitil ve ilaç kullandım ama kurtulamadım ne ağrıdan nede akıntıdan.hep aklımda soru vardı acaba hamile kalabilirmiyim diye.neyseki şu an 2 aylık hamileyim

ne zamandır hamile kalmak için uğrasıyosunuz.benim 4. ayda ancak oldu.ama adet düzensizliğim yoktu sadece mantar problemim var

benimde olmuyo adet düzensizligim var doktora gidiyorum hamile kalmam için bi sorun gözükmüyo ama olmuyo

canım ben enfeksiyn için ilaç kullanınca adetim düzenli oldu. bence bağlantılı birbirine. birde ben fitil kullandım geçti ama bu sefer iç kısımda iltihaplanma sanırım korunma sebebi antibiyotiklerin kuvvetli olması dedi doktor

Son düzenleme:
Back