• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
İyi akşamlar bayanlar.
Ben bi kursa yazıldım 3 boyutlu kağıt Rölyef ve haftaya pazartesi günü başlayacak. Kabartma yaparak boyut kazandırarak 8 katlı ya da 12 katlı bi tablo çıkıyormuş ortaya. Bilenler yazabilir mi? Sıkılır mıyım yani sıkıcı bir kurs mu? Bir de tabloları insanlar internette 350 1000 tl arası satıyor ve satılabileceğini hoca da söyledi bunu nerelere sayabiliriz?

Tabloları öyle satmak kolay değil belki alışveriş sitelerinde kişisel olarak satabilirsiniz gittigidiyor hepsiburada gibi sitelerden bahsediyorum. Sıkıcı olup olmadığına da kendin karar vereceksin çünkü insanların zevk aldığı şeyler değişiyor biliyorsun denemekten zarar gelmez belki çok seversin baktın zevk almıyorsun başka bişeyler denersin. Şimdiden başarılar sana

Paralı mı paralıysa taksit yaptırsaydın baktın olmuyor çıkardın almadığıma değil bakmadığıma yanarım de ve için rahat git ön yargıyla yaklaşırsan sevemezsin zaten :KK39:

Bu isin maddiyatini dusunmeden once sevmeniz gerek anlasilan sabir ve emek gerektiren bi is.
Çok hoşuma gtti aslında ama sıkılır mıyım diye düşünüyorum sadece onu da gdince görücez işte sadece şimdi bir sürü malzeme masrafı olcak onlara para verip bırakınca ortada kalıyo. Geçen sene bi kursa gttim sıkılıp bıraktım malzemeleri evde duruyo o kadar para boşa gtti. Ondan başlamadan giden varsa bilgi almak amacı ile açtım konuyu hani sıkıcı mı eğlenceli mi diye

Kurs ücretsz sadecd malzemeleri için para vereceğz

ooo o zaman daha ne hani zaten maddi sıkıntım var pişman olmak istemiyorum diyesin git git hiç bir şey olmazsa güzel arkadaşlık tanıdıkların olur

Edit : paralı ne ya biri bana anlatsın ücretli mi demek aklıma gelmedi ahhaha :D :rolleyes:

Back
X