Bakar Mısınız ? :)

MutlulukSonrasi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
16
Yer
Aydın
Merhabalar , vaktinizi çalacağım biraz . Bir umut siz güzel ablalarımında yorumunu olursa bir yardımını alayım dedim .
Kahve görüntümüde ekledim tarotta alır iki çift güzel öğüdünüz olursa onuda seve seve dinlerim : ) Size kısaca özet
geçeyim , şimdi bu arkadaşınız salak tam 14 yıldır birine aşık . Aşık ama ne aşık . Şimdi siz diyeceksiniz " Oha ne 14ü
sen kaç yaşındasın ? " 18 yaşındayım Çocukluk aşkım yani bu . Adı kadir . Lisede ortaokuda milyon çocuk teklif etti.
Eeehh birazcık sempatiğim ağzımda laf yapar ama ben naptım tek tabanca gezdim hep Sanki biriyle olsam buna ihanet
edecekmişim gibi geliyor . Biliyorum ilişkiler için en önemli yıllar. Çoğu kişinin evleneceği adamla bu yaşlarında tanışıyor
haksız mıyım ? Biz taşındık o şehirden . Ben başka ildeyken bu ondan hoşlandığımı duydu. Tam konuşmaya başlıyoruz
yapamadı beyfendi MESAFELER dedi gitti . 2 sene önce. Ama ben vazgeçtim mi hayır ? Bu beni faceden engelledi
ekledi sildi ben ekledim sildim küstüm güldüm ağladım konuştuk samimi olduk bir anda yabancılaştık .İşte böyle gel
gitler yaşadık . Ben bunu unuttum mu ? Hayır .

" Aramızda bi dargınlık olmasını istemiyorum . Tamam haklısın baya bi saçmalıklar yaptım. Hata yaptığımın
farkındayım ama inan herkese bunu yaptım sadece sana özel bi durum değil. " - dedi .
" Artık bence yeter . Ben senin bir ekleyip bir engelleyip bir çıkıp gidip gelmelerini anlayamıyorum artık .
Eklemeyelimde böyle çok daha iyiyiz biz " - Dedim .

Ah demez olaydım günlerdir ağlıyorum . Keşke diyordum yine gitseydi ama azda olsa onunla birşeyler paylaşıp
konuşsaydım . Sevgilisi buna döneseye ona doysaydım diye düşündüm . Çok seviyorum çok . durumum fena .
Fal da bakmayı seviyormuşsun . Başınıda şişirdim . Lütfen bana müsayitseniz vaktinizi ayırırmısınız ?

Adım : Lütfiye
Doğum Tarihim : 12-08-1995
Göz - Saç Rengim : Kahverengi
Burcum : Aslan
Sorum : Onunla ilişkim nasıl olacak ?

$2.jpg$3.jpg$4.jpg$1011378_10151740640147558_539936381_n.jpg

Merhabalar , vaktinizi çalacağım biraz . Bir umut siz güzel ablalarımında yorumunu olursa bir yardımını alayım dedim .
Kahve görüntümüde ekledim tarotta alır iki çift güzel öğüdünüz olursa onuda seve seve dinlerim : ) Size kısaca özet
geçeyim , şimdi bu arkadaşınız salak tam 14 yıldır birine aşık . Aşık ama ne aşık . Şimdi siz diyeceksiniz " Oha ne 14ü
sen kaç yaşındasın ? " 18 yaşındayım Çocukluk aşkım yani bu . Adı kadir . Lisede ortaokuda milyon çocuk teklif etti.
Eeehh birazcık sempatiğim ağzımda laf yapar ama ben naptım tek tabanca gezdim hep Sanki biriyle olsam buna ihanet
edecekmişim gibi geliyor . Biliyorum ilişkiler için en önemli yıllar. Çoğu kişinin evleneceği adamla bu yaşlarında tanışıyor
haksız mıyım ? Biz taşındık o şehirden . Ben başka ildeyken bu ondan hoşlandığımı duydu. Tam konuşmaya başlıyoruz
yapamadı beyfendi MESAFELER dedi gitti . 2 sene önce. Ama ben vazgeçtim mi hayır ? Bu beni faceden engelledi
ekledi sildi ben ekledim sildim küstüm güldüm ağladım konuştuk samimi olduk bir anda yabancılaştık .İşte böyle gel

" Aramızda bi dargınlık olmasını istemiyorum . Tamam haklısın baya bi saçmalıklar yaptım. Hata yaptığımın
farkındayım ama inan herkese bunu yaptım sadece sana özel bi durum değil. " - dedi .
" Artık bence yeter . Ben senin bir ekleyip bir engelleyip bir çıkıp gidip gelmelerini anlayamıyorum artık .
Eklemeyelimde böyle çok daha iyiyiz biz " - Dedim .

Ah demez olaydım günlerdir ağlıyorum . Keşke diyordum yine gitseydi ama azda olsa onunla birşeyler paylaşıp
konuşsaydım . Sevgilisi buna döneseye ona doysaydım diye düşündüm . Çok seviyorum çok . durumum fena .
Fal da bakmayı seviyormuşsun . Başınıda şişirdim . Lütfen bana müsayitseniz vaktinizi ayırırmısınız ?

Doğum Tarihim : 12-08-1995
Göz - Saç Rengim : Kahverengi
Burcum : Aslan
Sorum : Onunla ilişkim nasıl olacak ?

Eki Görüntüle 763326 Eki Görüntüle 763327 Eki Görüntüle 763328 Eki Görüntüle 763329

canım benim. açıklamanı okumadım etkilenmemek adına. fincanına ve tabağına göz gezdirdiğim kadarıyla.. senin çevrende yada senin olmak istediğin çevrede gözde-gökçe adında birileri var.. ve istediğin şey için uğraşırmış gibi gözüküp yolu kendisi için akıtmaya çalışıyor haberin olsun. ve sen 1-2 yıl önce şöyle olursa ya da şu duam kabul olursa şunu yapcam gibi birşey söylemişsin. ama yerine getirmemişsin. uyarı var.!! derhal yapman gerekiyor. ve son bir şey daha minik bir böbrek rahatsızlığı gözüküyor hanende idrar yolu enfeksiyonuda olabilir. şuan istediğin şey biraz daha büyüdüğünde seni kahkahalara boğacak yani dileğin olmaycak tabağın onu söylüyor.. ben demiyorum valla tabağın diyo :))

Tesekkur edetim hicte hatirlamiyorum iki yil once nolduda yaparim dedim :( Dediklerin pek yok suan bende pekte ic acicicdegil zaten ... Yuregine saglik yinede vakit ayirdin :)

merhabalar , vaktinizi çalacağım biraz . Bir umut siz güzel ablalarımında yorumunu olursa bir yardımını alayım dedim .
Kahve görüntümüde ekledim tarotta alır iki çift güzel öğüdünüz olursa onuda seve seve dinlerim : ) size kısaca özet
geçeyim , şimdi bu arkadaşınız salak tam 14 yıldır birine aşık . Aşık ama ne aşık . şimdi siz diyeceksiniz " oha ne 14ü
sen kaç yaşındasın ? " 18 yaşındayım çocukluk aşkım yani bu . Adı kadir . Lisede ortaokuda milyon çocuk teklif etti.
Eeehh birazcık sempatiğim ağzımda laf yapar ama ben naptım tek tabanca gezdim hep sanki biriyle olsam buna ihanet
edecekmişim gibi geliyor . Biliyorum ilişkiler için en önemli yıllar. çoğu kişinin evleneceği adamla bu yaşlarında tanışıyor
yapamadı beyfendi mesafeler dedi gitti . 2 sene önce. Ama ben vazgeçtim mi hayır ? Bu beni faceden engelledi
ekledi sildi ben ekledim sildim küstüm güldüm ağladım konuştuk samimi olduk bir anda yabancılaştık .işte böyle gel

" aramızda bi dargınlık olmasını istemiyorum . Tamam haklısın baya bi saçmalıklar yaptım. Hata yaptığımın
" artık bence yeter . Ben senin bir ekleyip bir engelleyip bir çıkıp gidip gelmelerini anlayamıyorum artık .
Eklemeyelimde böyle çok daha iyiyiz biz " - dedim .

konuşsaydım . Sevgilisi buna döneseye ona doysaydım diye düşündüm . çok seviyorum çok . Durumum fena .

doğum tarihim : 12-08-1995
göz - saç rengim : Kahverengi
burcum : Aslan
sorum : Onunla ilişkim nasıl olacak ?

Eki Görüntüle 763326 Eki Görüntüle 763327 Eki Görüntüle 763328 Eki Görüntüle 763329

bırıyle mı tanısmak üzeresın canım?

Back