• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakar Mısınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylül Çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Eylül Çiçeği

Ziyaretçi
Ya kızlar ben bugday tenliyim,saçlarım kahve,kaşım ve gözlerim ise siyah ya bana nasıl bi saç ren gi gider :\ mesela diplerden koyu yaptırıp uçlara dogru sarıya gitse olur mu :\ yada natalia oreronun bi saçları vardı koyu kızıl ,kahve gibi duruyordu :\ Yoksa onun gibimi resim lerle yardımcı olur musunuz?:enbuyukkk:

ilgi istiyorum e bir fikir verin benneyaptımki

seninde bir fikrin olsaydı daha net birşey söyleyebilirdim ama verdiğin örnekler çok ve hepside farklı şöyle eleyelim beyaz tenlisin çok koyu tonlar sırıtabiliyor yapay kalabiliyor daha açık tonlarda irşeyler düşün hafif gölgeler güzel olur sanırım

mageShack - Image Hosting :: selektivemarkasnnororen.jpg bence buu arkadaşım hatta uçlarını braz daha sarımsı yap süper olur :içelim:

Çok teşekkürler kaydirigubbakcemile5

boyatınca fotonu koyarmısınnn ben çok imreniyorum saçlarımı akıtsam bende bal rengi yapcam ama saçlarımı akıtmaya korkuyorum yanacak çnkü diye korkuyorumm =(((( boyat we resmini koy inşallah çok güzel olur ;))

tabi ki koyarım,peki birşey daha var benim kaşlarım siyah:( sırıtmaz mı Yoksa diplerini koyu mu yaptirim saçlarımın,çünkü daha 17 yaşındayım boyatmama annem kızarrbenneyaptımki

kaşlarını çok boyatma ama hafif açtırr sırıtır kaşların çok siyahsa..deki kaşlarımıda hafif açarmısınız de onlar halleder ama sakın çok açtırma ozaman yapma duruyor ben açtırdım kaşlarımı çok hafif ama eğer öylee kop koyu siyah değilse elletme diplerin zaten çok açık olmicak fotoda çok açık değil

ImageShack - Image Hosting :: selektivemarkasnnororen.jpg
peki bunu hangi aşamalarla elde edebiliriz

saçlarının doğal halii kahwe mi nasıl kahwe hiç foton yokmu?eğer doğal rengin kahweyse üstüne sarı renk boya tutar ben uçlarımı platin boyamıştım açmadan tuttmuştu rengim koyu kahweydi eğer seninde kendi saçrenginse we diplerin o fotodakine benziyorsa düz boya ile tutar istediğin sarı rengini al boya tutar ama kendi rengin değilse açtırman lazım

hmm benimki boya yaa :\ diplerdende çıktı zaten

ozaman açtırman lazım cnm ya bence kuafre git en iyisi ...

hııhııı saol cok tesekkurlerkaydirigubbakcemile5

yardımcı olabildysem ne mutlu bana rca ederim en kısa zamanda bekliyorum fotonu...:1hug:

Back