- 4 Nisan 2022
- 94
- 1
- 37
- 8
- 29
- Konu Sahibi Gamze seyhan
Beta 8532.8. Referans aralığı 0.7
Bugün ilk randavum var inşallah bende keseyi kalp atışını duyarım inşallah....
Bugün ilk randavum var inşallah bende keseyi kalp atışını duyarım inşallah....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaha takip programında 7+4 diyor amaIlk defa okadar yüksek bir deger görüyorum cokdan duymus olmaliydiniz aslnda? Kac haftalik oluyor 6 filan varmi?
Bugün ilk randavum var inşallah sıkıntı yoktur bklmIlk defa okadar yüksek bir deger görüyorum cokdan duymus olmaliydiniz aslnda? Kac haftalik oluyor 6 filan varmi?
Betaya gore hafta hesaplanmaz . Son adet tarihinin ilk günün baz alıyorsunuz. 7 haftayı geçtiyse kalp duyulur. Hayırlı olsunIlk defa okadar yüksek bir deger görüyorum cokdan duymus olmaliydiniz aslnda? Kac haftalik oluyor 6 filan varmi?
7+4 haftalıkBetaya gore hafta hesaplanmaz . Son adet tarihinin ilk günün baz alıyorsunuz. 7 haftayı geçtiyse kalp duyulur. Hayırlı olsun
Iyi düsün canim niye sknti olsun bence güzel düsün bebişinle buluşcaksinBugün ilk randavum var inşallah sıkıntı yoktur bklm
Dogrudur canim icin ferah olsun hic sknti olmicakVallaha takip programında 7+4 diyor ama
Kalp atisi duyulur bence ikiz bile olabilir cok yuksek beta
İnşallah bakalım 2 saat sonra gidince öğrenicezDogrudur canim icin ferah olsun hic sknti olmicak
Doktor birşey demedi folikasite başlattıDogrudur canim icin ferah olsun hic sknti olmicak
Keseyi gördü ultrason resmini feln vrdiDoktor birşey demedi folikasite başlattı
Birsey demedi derken hersey yolundami yani duydunuzmu kalp atisni felan folikasit hic kullanmadinizmi? Normalde önceden kullaniliyor tiroid degerlernize baktirin gerekli ilaclarnizi ihmal etmeyin hersey gönlünce olsun⚘Doktor birşey demedi folikasite başlattı
İlk defa kullancam o heyecandan herşeyin unuttum reçete verdi ilaça başlyalm dedi haftaya mı bugün mü dicektm unttm sormayıBirsey demedi derken hersey yolundami yani duydunuzmu kalp atisni felan folikasit hic kullanmadinizmi? Normalde önceden kullaniliyor tiroid degerlernize baktirin gerekli ilaclarnizi ihmal etmeyin hersey gönlünce olsun⚘
Folik asit geciktirmeden hemen baslamalisin folik asit dedigimiz zaten vitamin takviye eger baska ilac verildiyse sor tabikide geciktirme biseyini sagliginiz yerinde olsundaİlk defa kullancam o heyecandan herşeyin unuttum reçete verdi ilaça başlyalm dedi haftaya mı bugün mü dicektm unttm sormayı
Öyle yapcm heyecandan doktora unutm sormaya hemen mi başlıca yoksa haftaya mı DİE haftaya tekrar gel dedi doktorFolik asit geciktirmeden hemen baslamalisin folik asit dedigimiz zaten vitamin takviye eger baska ilac verildiyse sor tabikide geciktirme biseyini sagliginiz yerinde olsunda