Bakar mısınız lütfen

Lütfen bakar mısınız

• Gebe

OY: 0 0,0%
  • Adet

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Melsaselmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
19
0
1
29
1 ay önce sürtğnme yoluyla bi ilişjim oldu ondan sonra normale göre az da olsa 6 gün süren bi kanamam oldu yerleşme kanaması olmadından korktum açıkçası adetime 2 gün var göğüslerimde yeşil damarlar belirginleşti ve biraz sızlıyor bunun sebebi hamilelik midir adet mi

Kan tahlili yada idrar testi ile hemen öğrenin tahmin üzerine olmaz adet ve hamilelik belirtileri birbirine benzer çünkü

Lütfen artık bi hastaneye gider misiniz?? Gerçekten normal değil bu kadar sorgulaman

İdrar testi negatif çıktı zaten
Mesajlarınıza baktım
Sizdeki sorun ne biliyo musunuz?
Hamile kalmaktan korktuğunuz halde sürtünmeye devam ediyorsunuz. O yüzden sürekli bu sefer hamile kaldım korkusu yaşıyorsunuz. Yaşda küçük değil bari önlem alın da bu çileyi çekmeyin.

Sürekli yaotığımı nerden çıkardığınızı anlamadım hesapta benden başka biri daha var korkuyorum ki sordum

Sürekli yaotığımı nerden çıkardığınızı anlamadım hesapta benden başka biri daha var korkuyorum ki sordum
Sürtünen iki kişi aynı hesabı kullanmasın o zaman kafamız karışıyor.
Müneccim değiliz sonuçta değil mi?
Ne hesabı iki kişi kullandığınızı ne de hamile olup olmadığınızı mevcut şartlarda tahmin edemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…