Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sınavlara giremediğim için bu sene kaldım 1. sınıfı tekrar edicem ama direk gidip kayıt parasını yatırmak yeterlimi yada bu durumda büroya gidip sınavlara girmediğim için başka bi işlem falan yaptırmam gerekirmi ki??
bide kayıt paraları ne zmn başlayıp ne zmn sona eriyo
merhaba
evet sadece bankaya paranızı yatırsanız kaydınız yenilenmiş oluyor
kayıt yenileme 17-27 ekim sanırım ama yanlış da olabilir.
bu arada büroya gitmeniz gerekiyor parayı yatırdığınızda kimlik kartınıza bandrol yapıştırılması lazım
merhaba
evet sadece bankaya paranızı yatırsanız kaydınız yenilenmiş oluyor
kayıt yenileme 17-27 ekim sanırım ama yanlış da olabilir.
bu arada büroya gitmeniz gerekiyor parayı yatırdığınızda kimlik kartınıza bandrol yapıştırılması lazım
bende senin durumundanım arkadaşım ekim kasım gibi kayıt yenileme oluyormuş sen yine de takip et..benim şu an takıldığım nokta kredili sisteme geçildi ya bizi ilgilendiriyor mu acaba merak ediyorum bu sorunla ilgili konu açtım ama daha cvb yok..
bende senin durumundanım arkadaşım ekim kasım gibi kayıt yenileme oluyormuş sen yine de takip et..benim şu an takıldığım nokta kredili sisteme geçildi ya bizi ilgilendiriyor mu acaba merak ediyorum bu sorunla ilgili konu açtım ama daha cvb yok..