Bakar mısınız acaba

mutlutablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
3.135
2.123
83
Merhaba,2 gün önce konu açmıştım ama aklıma takılan bir kaç bir şey var fikrinize ihityacım var.
Bu durumları yaşayanlar yazabilir mi?

Geçen ki konumda bahsetmiştim benim eşim ordu mensubu personeli.İzni veya görevden geldiğinde görebiliyorum.O zamanlar birlikteliğimiz oluyor.
Bu ay içerisinde geldiğinde ilişkimi oldu ben ertesi gün adet oldum.Fakat adet bitminde asla kahverengi lekelenme görmem bittiyse bitmiştir adetim.
Bu durumda şöyleydi; hastalığım bitti diye temizlendim çünkü gelen giden yok.Ertesi gün sadece peçeteye kahverengi pembemsi lekeler geldi herhalde bitmedi dedim ama bunu yaşamadım diye çok şaşırdım.
Geri ped koydum ama yok yani sadece peçeteye geliyor.Uzun sürmedi o gün içerisinde geçti.
Ben tekrar temizlendim doğal olarak :)
Biz yine ilişki anlamında değerlendirdik ve ben ovulasyon testimle yumurtlamı takip etmek istedim.Eşimin göreve geri dönmesine 2 gün kala yumurtlamam oldu bu günleri de değerlendirdik.
Şimdi sorularım şunlar;

Kahverengi lekelenme hamilelik belirtisi olabilir mi?
Adetime 8 gün kaldı dün çok afedersiniz her şeyin kokusundan tiksindim kustum,belirti mi?
Baş dönmesi yaşadım bayılacaktım tansiyonum düşmüş sebebini anlamadım.
Pazartesi günü adetime 6 gün kalmış oluyor bugünde hafif akıntım var değişik bir sıvı.
Pazartesi test alıp denesem mi?
Yoksa test alıp bekleyip gecikme ile mi denesem?

İçimde öyle bir his var ki ilk defa hissettiğim bir şey o yüzden bu kadar umutlandım uzun zaman sonra.
Yardımcı olur musunuz?

Adetiniz biter bitmez lekelenme olması gebelik belirtisi değil, daha yumurta gelişmemiş çatlamamış bile. Sizin düşündüğünüz yerleşme kanaması beklenen adetten bikaç gün önce olur

Adetiniz biter bitmez lekelenme olması gebelik belirtisi değil, daha yumurta gelişmemiş çatlamamış bile. Sizin düşündüğünüz yerleşme kanaması beklenen adetten bikaç gün önce olur
Teşekkür ederim en azından bu konuda aydınlandım çok sağolun

Teşekkür ederim en azından bu konuda aydınlandım çok sağolun
Rica ederim, diğer söyledikleriniz gebelik belirtisi olabilir ama. İnşallah güzel haberler alırsınız.
BEnim belirtilerim de de akıntıda artış vardı hafif baş dönmesi bide göğüslerim cok şişti ve ağrıyodu, öğrendikten sonra da koku hassasiyetim başladı, 11 haftalık oldu hala devam ediyo

Yaa a ben her hamile haberinde gözlerim dolu dolu oluyor nasıl mutlu oluyorum böyle Allahim saglikla gelmesini nasip etsin inşallah
Şuan ben de yine mide bulantısı bas dönmesi başladı eşim de yanımda değil kan alınsa belli olacağını düşünmüyorum diye acile götürsünler istemiyorum ama çok fena mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum

İnşallah size de nasip olur
Daha erken acele etmeyin, belirtiler psikolojik de olabilir ben cok yaşadım cunkü her baş dönmesinde test yaptırdım ve sonra cok üzüldüm. Az daha sabredin isteyen herkese nasip olsun diye dua ediyorum her zaman

Sonuç ne oldu m
Sonuç ne oldu merak ettim inşallah gönlünüze göre olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…