• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız

ozge5655096

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
47
5
1
Şuan beta hcg değerim 7.50 ve 15 günlük gebeyim.İdrar çubuğunda çift çizgi var.Yarın kan vericem.Sizce beta hcg seviyem şuan normal miii?

Şuan beta hcg değerim 7.50 ve 15 günlük gebeyim.İdrar çubuğunda çift çizgi var.Yarın kan vericem.Sizce beta hcg seviyem şuan normal miii?
Ona suan yorum yapamayız artışta bellı olur 5de ogrenebılırsın 10 da da bunun onemı yok onemı olan 2gün sonra kı artış Allahın ıznıyle de artar 2gun olunca sonucu yaz 🙏güzel haberlerle gel

Kimyasal gebelik dediler ve 3 ünde ise regl gecikmesi olunca 5 gun gecikti kan verim dedim 2.00 çıktı bu yüzden ebe olabilir bebek dedi belki daha miniktir ondan düşük çıktı tekrar gel ver pazartesi dedi yüksek çıkar ise vardır dedi

Kimyasal gebelik dediler ve 3 ünde ise regl gecikmesi olunca 5 gun gecikti kan verim dedim 2.00 çıktı bu yüzden ebe olabilir bebek dedi belki daha miniktir ondan düşük çıktı tekrar gel ver pazartesi dedi yüksek çıkar ise vardır dedi
Allah’ın izniyle hamilesinizdir inşallah
Bende dün 30 la öğrendim bugün tekrar baktırdım 42 ydi 2 gün bekleyemedim sizce normal mi

Back
X