- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
https://twitter.com/tcbestepe/status/1065892108702281730?s=20
Şu twitin altında yazılanları okuyun ve mideniz bulansın. Bunlar nasıl yaratıklar? Erkeğe şiddet olduğunu iddia eden mi dersin yeni çıkarılan yasaya karşı çıkan mı dersin resmen kadınların birazcık olsun hak sahibi olmasına tahammül edemeyen (hayvan desem o güzelim yaratıklara hakaret) sıfat bulamadığım sürü.
Şu twitin altında yazılanları okuyun ve mideniz bulansın. Bunlar nasıl yaratıklar? Erkeğe şiddet olduğunu iddia eden mi dersin yeni çıkarılan yasaya karşı çıkan mı dersin resmen kadınların birazcık olsun hak sahibi olmasına tahammül edemeyen (hayvan desem o güzelim yaratıklara hakaret) sıfat bulamadığım sürü.
Kızım ben iflah olmam onlara bile içim sızlıyor :/Iste bu yuzden artik dayak yiyen kadinlara “bu zihniyetten olma ihtimali yuzde elli, afiyet olsun” diyorum.. altta yazan kadinlar sirtinizdan sopaniz bol olsun annem..
Yakinda sey yazacaklar " Ne demek karini dövme gavur muyuz biz" Yazmislardir belki de okumadim hepsini. Hele bi tanesi var o karsi cikan kadinlar arasinda cocuk yasta evlilikler icin cikan yasaya bile karsi cikmis. Vallahi bu kadar karanlığa karsi koyamayiz.herhalde aynada kendilerini gördüler bu kadar alındıklarına göre, ama kamu spotuna karşı olan bi kısım kadını hiç anlamadım
ben de kadına şiddet afiş ve kamu spotlarına karşıyım ama benim nedenim burda yazanlar gibi değil tabii
Yakinda sey yazacaklar " Ne demek karini dövme gavur muyuz biz" Yazmislardir belki de okumadim hepsini. Hele bi tanesi var o karsi cikan kadinlar arasinda cocuk yasta evlilikler icin cikan yasaya bile karsi cikmis. Vallahi bu kadar karanlığa karsi koyamayiz.
İnsan değil bu beyinsizler.https://twitter.com/tcbestepe/status/1065892108702281730?s=20
Sebebini yazmamışsın ama aynı düşünüyoruz sanırım. Kamu spotuyla, reklamla önüne geçilebilecek bir durum değil bu. Düşünsene adam karısını dövüyor, bunu izleyip " ben yanlış yapmışım, artık dövmeyeyim bari.." diye aydınlanacak.. Hiç sanmıyorum. Bunlar çözüm değil, olamaz. Sen hem "kadına şiddet hapiste biter" diye kamu spotu yap, hem de karısını döven hatta bıçaklayan, darp eden adamları serbest bırak.. Daha dün haberde izledim: adam turist sevgilisini sokak ortasında dövüyor, polis çağırıyorlar. Polis bırak tutuklamayı adamın kadının arkasından gitmesine bile müdahale etmeyip geri dönüyor. O yüzden kamu spotuymuş, reklammış ne samimiyeti, ne inandırıcılığı ne de caydırocılığı var..herhalde aynada kendilerini gördüler bu kadar alındıklarına göre, ama kamu spotuna karşı olan bi kısım kadını hiç anlamadım
ben de kadına şiddet afiş ve kamu spotlarına karşıyım ama benim nedenim burda yazanlar gibi değil tabii
Sebebini yazmamışsın ama aynı düşünüyoruz sanırım. Kamu spotuyla, reklamla önüne geçilebilecek bir durum değil bu. Düşünsene adam karısını dövüyor, bunu izleyip " ben yanlış yapmışım, artık dövmeyeyim bari.." diye aydınlanacak.. Hiç sanmıyorum. Bunlar çözüm değil, olamaz. Sen hem "kadına şiddet hapiste biter" diye kamu spotu yap, hem de karısını döven hatta bıçaklayan, darp eden adamları serbest bırak.. Daha dün haberde izledim: adam turist sevgilisini sokak ortasında dövüyor, polis çağırıyorlar. Polis bırak tutuklamayı adamın kadının arkasından gitmesine bile müdahale etmeyip geri dönüyor. O yüzden kamu spotuymuş, reklammış ne samimiyeti, ne inandırıcılığı ne de caydırocılığı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?