• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakanlıktan 'Kadına Şiddet' temalı kısa film: Kadına şiddet hapiste biter

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.255
598
https://twitter.com/tcbestepe/status/1065892108702281730?s=20

Şu twitin altında yazılanları okuyun ve mideniz bulansın. Bunlar nasıl yaratıklar? Erkeğe şiddet olduğunu iddia eden mi dersin yeni çıkarılan yasaya karşı çıkan mı dersin resmen kadınların birazcık olsun hak sahibi olmasına tahammül edemeyen (hayvan desem o güzelim yaratıklara hakaret) sıfat bulamadığım sürü.

Şu twitin altında yazılanları okuyun ve mideniz bulansın. Bunlar nasıl yaratıklar? Erkeğe şiddet olduğunu iddia eden mi dersin yeni çıkarılan yasaya karşı çıkan mı dersin resmen kadınların birazcık olsun hak sahibi olmasına tahammül edemeyen (hayvan desem o güzelim yaratıklara hakaret) sıfat bulamadığım sürü.

Iste bu yuzden artik dayak yiyen kadinlara “bu zihniyetten olma ihtimali yuzde elli, afiyet olsun” diyorum.. altta yazan kadinlar sirtinizdan sopaniz bol olsun annem..

Kadınlara karşı bir nefret var son zamanlarda.Dayak yemeyi bile ''aile değeri'' görenler var yorumları okuyunca onu fark ettim.''Ne var yesin bir dayak kocası değil mi'' zihniyeti var hala,yıl 2018.

Ben artık internetten böyle haberler,tweetler vs. okumuyorum sırf bu yorumlar yüzünden.Ülkenin karanlık bir tarafını görüyor gibiyim,gördükçe daha fazla soğuyorum.3 4 okudum o bile yetti,direk sayfayı kapattım.

herhalde aynada kendilerini gördüler bu kadar alındıklarına göre, ama kamu spotuna karşı olan bi kısım kadını hiç anlamadım
ben de kadına şiddet afiş ve kamu spotlarına karşıyım ama benim nedenim burda yazanlar gibi değil tabii

herhalde aynada kendilerini gördüler bu kadar alındıklarına göre, ama kamu spotuna karşı olan bi kısım kadını hiç anlamadım
ben de kadına şiddet afiş ve kamu spotlarına karşıyım ama benim nedenim burda yazanlar gibi değil tabii
Yakinda sey yazacaklar " Ne demek karini dövme gavur muyuz biz" Yazmislardir belki de okumadim hepsini. Hele bi tanesi var o karsi cikan kadinlar arasinda cocuk yasta evlilikler icin cikan yasaya bile karsi cikmis. Vallahi bu kadar karanlığa karsi koyamayiz.

Yakinda sey yazacaklar " Ne demek karini dövme gavur muyuz biz" Yazmislardir belki de okumadim hepsini. Hele bi tanesi var o karsi cikan kadinlar arasinda cocuk yasta evlilikler icin cikan yasaya bile karsi cikmis. Vallahi bu kadar karanlığa karsi koyamayiz.

bu adamları yetiştiren yine bir kadın, senin benim oğlum karısını dövecek mi, aklından bile geçirmeyecek...

Sebebini yazmamışsın ama aynı düşünüyoruz sanırım. Kamu spotuyla, reklamla önüne geçilebilecek bir durum değil bu. Düşünsene adam karısını dövüyor, bunu izleyip " ben yanlış yapmışım, artık dövmeyeyim bari.." diye aydınlanacak.. Hiç sanmıyorum. Bunlar çözüm değil, olamaz. Sen hem "kadına şiddet hapiste biter" diye kamu spotu yap, hem de karısını döven hatta bıçaklayan, darp eden adamları serbest bırak.. Daha dün haberde izledim: adam turist sevgilisini sokak ortasında dövüyor, polis çağırıyorlar. Polis bırak tutuklamayı adamın kadının arkasından gitmesine bile müdahale etmeyip geri dönüyor. O yüzden kamu spotuymuş, reklammış ne samimiyeti, ne inandırıcılığı ne de caydırocılığı var..

Sebebini yazmamışsın ama aynı düşünüyoruz sanırım. Kamu spotuyla, reklamla önüne geçilebilecek bir durum değil bu. Düşünsene adam karısını dövüyor, bunu izleyip " ben yanlış yapmışım, artık dövmeyeyim bari.." diye aydınlanacak.. Hiç sanmıyorum. Bunlar çözüm değil, olamaz. Sen hem "kadına şiddet hapiste biter" diye kamu spotu yap, hem de karısını döven hatta bıçaklayan, darp eden adamları serbest bırak.. Daha dün haberde izledim: adam turist sevgilisini sokak ortasında dövüyor, polis çağırıyorlar. Polis bırak tutuklamayı adamın kadının arkasından gitmesine bile müdahale etmeyip geri dönüyor. O yüzden kamu spotuymuş, reklammış ne samimiyeti, ne inandırıcılığı ne de caydırocılığı var..

bence özellikle küçük çocuklar için zararlı bu afiş ve kamu spotları, çünkü insan bilinçaltında şiddet ve kadını özleştiriyor, sanki kadın dövülmesi gereken bişeymiş gibi, yani yararından çok zararı var gibi geliyor bana, bu sene 400 yakın kadın öldürülmüş şiddet mağdurlarının sayısı kaç kimbilir, hiç işe yaramadığı zaten ortada
bence önce kadınların sürekli dayak yediği dizilere müdehale etsinler, orda da aynı şey var çünkü kadın dövülmesi gereken bi varlık. masadaki içki buzlanıyor, ama kadın bi güzel dayağını yiyor, ne saçma şey. işin garip tarafı sanırım bu diziler en çok izlenen diziler...

Back