Ahhh caddy yorum yapmış çok şaşırdım şuan2013 den banada gelmiş ceza 165 tl
Bizde de aynısı oldu defalarca, cihaz HGS'yi görmüyor kaçak geçiş diyor, biz tam heh şimdi ayvayı yedik derken bir kontrol ediyoruz ki ücret çekilmiş.Benim hgs'yi o zımbırtılar nedense görmüyor. Her geçişte alarmlar sirenler heyecan yaşıyoruz. Ama eve gelip baktığımızda geçiş ücretinin çekildiği görülüyor hesapta. Ne iş anlamadım.
Geçen ay gelen aşırı hız cezasına (88km/s) ben izmirde değildim o sıra desem itiraz edebilir miyim aceba? Ben aslında yoğuuummm!
Bizde de aynısı oldu defalarca, cihaz HGS'yi görmüyor kaçak geçiş diyor, biz tam heh şimdi ayvayı yedik derken bir kontrol ediyoruz ki ücret çekilmiş.
Hız cezası aman Allahhhhh korusun, şehirlerarası yolda adım başı radar var, aşırı hızdan ceza yememek için kağnı gibi gittiğimizi bilirim, eşime takılıyorum arada, sen arabayı kullan ben yanından yürürüm diye
AbooooooHız cezası 1000 küsur lira olmuş mune. Ne diyorsun?
Alkollü araç kullanmak 200 lira iken, hız bin bilmemkaç lira.
Aboooooobu ne yaaaa alkollü araç kullanmanın cezası yüksek olmalı, hız bu kadar olmamalıydı, çünkü 160'a hız diye ceza yazarken hız sınırı 50 olan biryerde 60'la gidince de ceza yazıyorlar. Biz zaten gaza köküne kadar basmıyoruz ama 60-70'de hız değil yani
Biz arabaları satalım, yürüyerek yolculuk edelim, tempolu yürüsem ortalama 50 km hıza ulaşırım zaten
Ya ona benimde aklım sırrım ermiyor Sephoraa, şehirlerarası yolda bildiğin otoban meskun mahal değil, hız sınırı 70 diyor bazı yerlerde, madem öyle bu araçların niye beygiri yükseltiliyor her üretimde, hız göstergesine 200 neden konuyor, sabitlesinler madem 70'e olsun bitsin.Bisiklete geçmeyi düşünüyorum ben. Hem spor olur, hem masrafsız. Bizim burası tepe birde, aşağı inerken efor sarfetmeyiz de yukarı nasıl çıkarız bilmiyorum.
Diyorum ya geçen ay 88 ile ceza yemişim, allahtan zam gelmeden önceydi yine de 360 lira gibi bişey yanılmıyorsam, beyime hediye ettim. Yol 3 şerit, hayvani geniş, trafik yok öğlen saati, hız sınırı 80 ben yapmışım 88. Adalete bak.
Ya ona benimde aklım sırrım ermiyor Sephoraa, şehirlerarası yolda bildiğin otoban meskun mahal değil, hız sınırı 70 diyor bazı yerlerde, madem öyle bu araçların niye beygiri yükseltiliyor her üretimde, hız göstergesine 200 neden konuyor, sabitlesinler madem 70'e olsun bitsin.
Ki biz gerçekten öyle son gaz gitmeyiz de, her arabanın bir hız kapasitesi vardır, bazılarında gaza bassanda hem gitmez, hem arka taraf atmaya başlar, öyle bir arabayla son gaz gideceğim dersen zaten hem kendini hemde önüne geçen herşeyi öldürürsün mazallah.
Şuursuz kullanmıyoruz ki.
Ayarları yok vallahi, alkollü araç kullanmak hatta alkollü araç kullanımlarında yapılan ölümlü kazalarda ceza kesin kasten adam öldürmek olmalı, birkaç gün önce 3 tane işçiyi resmen ve kasten öldürdü alkollü şöförüne biri2 kuruş taksi parası vermek yerine 3 garibanın canını aldı ama hız başka, en azından belli bir seviyeye kadar olanlarda bu kadar ceza olmamalı.
200'le gidende senin gibi 88'le giden de aynı cezayı alacak
Ne zamn.geldi 2013.cezasi elinize2013 den banada gelmiş ceza 165 tl
Savciliga suc duyurusunda bulunabilirsiniz vatandas ya plaksini degistircek.daha. pkakada harpkeri netlestirp duzeltcekBizim taksiye sürekli trafik cezası geliyordu hız sebebiyle. Aylarca sebepsiz ceza ödeyip itiraz ettik. Cezaların birini fotoğraf çekip göndermişler, anlaşıldı ki araç kopyalanmış. Kopya araç bizimkiyle birebir aynı sadece sis farları daha kaliteliymişŞikayet ettik ama yakalanamadı hala.
Haksız kazancın dibi resmen iki milyarlık aracı satın almak yerine kopyalamak nasıl bir akıl ürünüdür ya. Ve bu adam nasıl yakalanıp yaptırım uygulanmaz araçla suç işlese üstümüze kalacak.
Ceza yiyen arkadaşlar plaka özel bir plaka ise dikkat edin derim.
Cezaparda artma faiz uygulanmiyor , eger ekinize tebligat gecti.ve 30 gun.odeme.yapmadi iseniz.maliyeye yansir ordada her gecen.gun faiz uygulabir.onu yapan.birimde verhi dairesidir3 sene sonra faiziyle gelen HGS cezası var bize :) artık hiçbir şey şaşırtmıyor beni.. devletimiz bizden almayacak da dışarıdan borç mu alacak, aynen böyle devam..
Ekranda araba marka ve modeliz ayrica plakaniz cikiyor bunla ilgili itirazda bulunsaniz dahi gecen.sizseniz islem saglanamzBenim hgs'yi o zımbırtılar nedense görmüyor. Her geçişte alarmlar sirenler heyecan yaşıyoruz. Ama eve gelip baktığımızda geçiş ücretinin çekildiği görülüyor hesapta. Ne iş anlamadım.
Geçen ay gelen aşırı hız cezasına (88km/s) ben izmirde değildim o sıra desem itiraz edebilir miyim aceba? Ben aslında yoğuuummm!
Plaka benzerliği değil zaten bilerek kopyalamış ve kullanıyor adam. Suç duyurusunda bulunuldu zaten. Plaka değişikliği yapmadılar sebebini bilmiyorum.S
Savciliga suc duyurusunda bulunabilirsiniz vatandas ya plaksini degistircek.daha. pkakada harpkeri netlestirp duzeltcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?