Bakan Yılmaz açıkladı! El yazısı kalkıyor

ya zaten el yazısı olması lazım ama birinci sınıftan değil üçüncü dördüncü sınıftan sonra
dikkat ettiyseniz hızlı ve güzel yazı el yazısıyla olur

Aynen, katılıyorum
Biz öyle öğrenmiştik
Daha sıfırdan yeni öğrenmiş çocuğa zorla el yazısı yazdırmak çok bezdirici
Sıkılır küçücük çocuk
Soğur

Ek: Bu arada el yazısı öğrendim ama benim yazım hala berbattır
Hiç düzeltemedim

Oğlum seneye bire başlayacak. Çok iyi oldu bizim için ama bir neslin ana babası sinir hastası oldu bu el yazısı yüzünden.

Eskiden güzel yazı dersinde öğrenirdik. Yine öyle yapsınlar.

Çokkkk isabetli bir karar yazık oluyordu kuzucuklara ve onları öğretmeye çalışan biz annelere

Çokkkk isabetli bir karar yazık oluyordu kuzucuklara ve onları öğretmeye çalışan biz annelere

Cocuklarin yazdiklarini okuyamiyodukki zaten yazilari iyi degil bide el yazisi olunca daha kotulesiyordu

Cocuklarin yazdiklarini okuyamiyodukki zaten yazilari iyi degil bide el yazisi olunca daha kotulesiyordu

aynen şimdi bu sistemle büyüyenler normal yazıya da dönemeyecek artık, yazıları öbür boyu berbat kalacak, iyi ki el yazısı pek kalmadı günlük hayatta

Hataydı ,dönüldü,ancak dilerim bu eğitim sisteminde okuyan çocuklarımız ileride sıkıntısını değil refahını sürerler

Kızım 6. Sınıfa gidiyo ve halaa düz yazıda küçük k harfini yapamıyo hep büyük yapıyo

Millet egitimde klavyeli kullanıma geçiyor biz nelerle ugraşıyoz...zaman hız devri tabi... cocugum yazı yazmaktan nefret etti sayenizde gurur duyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…