• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakan velilere müjdeyi verdi yöneticiler isyan etti

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.806
55.289
1.123
[h=2]Kayıt döneminde istenen bağış olayını bazı okullar iyice abarttı; velileri düzenli aidata bağladı. MEB 'velilerden bağış alınmayacak' dedi okul yöneticileri isyan etti.[/h]Okulların açılma döneminde istenen bağışaidatların artık düzenli olarak velilerden her ay zorunlu alındığı yolunda şikayetlerin artması üzerine harekete geçen Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İl Milli Eğitim Müdürlükleri'ne verdiği talimatla 'velilerden bağış alınmayacak' dedi. Talimatta, okulların her türlü onarım, personel ve cari giderlerinin İlköğretim ve Eğitim Kanunu hükümleri kapsamında merkezi bütçe ile il özel idareleri bütçelerinden ayrılan ödeneklerle karşılandığı vurgulandı.
OKUL YÖNETİCİLERİ İSYANDA
Okul yöneticileri Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in sözlerine tepki gösterirken, 'gecikme' bahanesine sığındı. Bakanlığın gönderdiği aylık ödemelerin geciktiğini söyleyen yöneticiler, bu parayla faturaları karşıladıklarını kaydetti. Yöneticiler, "Okul aile birliğinin desteği olmazsa, elektrik- su kesilir, kalorifer yanmaz" diye sitem etti.

haber7

Peki türkiyedeki okullara her ay düzenli ödenek geliyor mu acaba tabiki bana göre gelmiyor okullara temizlikçileri işkur gibi kurumlar gönderiyor artık ama temizlikçi geliyor fakat temizlik malzemelerini göndermiyorlar bu sefer okul aile birligi almak zorunda kalıyor yada okullara güvenlik tutuluyor eee bunun parası karşılanıyor mu hayır ben 26 yaşındayım lise1 de okurken buz gibi sınıflarda ders gördügümüzü biliyorum kalarifer yanmıyordu yakıt yoktu çünkü eger devlet okulların tüm istegini karşılaşa okul yönetimleri para istemek zorunda kalmaz bana göre

isimlerini vermek istemiyorum ama bazı özel okullara yatırımj yapmaktan maalesef devlet okulalrına bütçe ayıramazlar!!! imamhatiplere ayırırlar ama, kendi yandaşlarına var bize yok. nede olsa yetmez ama evetçiyiz, 2 paket makarnaya tav oluyoruz, kalorifer yakıp paramı yatırcak birde..

Back