Bakan Avcı'dan 'Bilal Erdoğan tapesi' için açıklama

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile bazı vakıf yöneticilerine ait olduğunu iddia ettiği bir ses kaydı dinletip, "Bu ülkenin Milli Eğitim Bakanı yok, Bilal'ı var" diyen CHP'li Gürsel Tekin'e yanıt verdi.


ADANA – Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'ın İmam hatip liselerinin müfredatı, öğrenci sayısı ve YURTKUR'a ait yurtlarla ilgili talimatlar verdiği konusunda CHP'li Gürsel Tekin'in iddiaları ve eleştirilerini gazeteciler toplantı çıkışı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya sordu.
Bakan Avcı, bu soruyu sorun gazeteciye, "TÜRGEV mi? TÜRGEV nedir?" diye soruyla karşılık verdi. Gazeteci "TÜRGEV eğitim vakfıdır" diye karşılık verince de Bakan Avcı, "Biz herkesin katkılarına açığız" dedi. Ardından mikrofonların önünden ayrıldı.
Bakan Avcı, toplantının yapıldığı binadan sivil plakalı otomobiline binip, ayrıldı. Avcı, daha sonra AKP İl Başkanlığı'na geçip, burada basına kapalı olarak teşkilat yöneticileriyle görüştü.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, bugün parti genel merkezinde basın toplantısı düzenlemiş ve aralarında Bilal Erdoğan'ın bulunduğu ve Milli Eğitim Bakanlığı - TÜRGEV arasındaki ilişkilerinin anlatıldığını iddia ettiği konuşma tapesini dinleterek, “Anladık ki bu ülkenin milli eğitim bakanı yok, Bilal'ı var. Üzücü ama ne yazık ki böyle” demişti.
http://www.radikal.com.tr/politika/bakan_avcidan_bilal_erdogan_tapesi_icin_aciklama-1205054
 
Birak tatavayi ilicini acikla !!! Insanlari sabahtan beridir ekran basinda bekletiyosunuz her zaman yaptiginiz gibi.


Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
$040820141514394392766.jpg

:24::24::31::31:
 
Back