• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakamamki

deniz...

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
merhaba eylül anneleri ben 24 eylülde doğum yaptım ve hiç regl olmadım doğumdan sonra sadece 1kez korunmasız ilişkiye girdik:utangac::utangac:sonra hep korundum emziriyorum daha hiç regl olmadım gerçi emzirdiğim için sütün korur diyorlar ama bu arada normal doğum yaptım sizlerin düzene girdimi kaçkere regl oldunuz allahım olmayanlara versin bebeğim çok küçük zor bakıyorum bakamam kıyamamda

öncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun ,allah anali babali büyütsün canim
bende bebisimi emzirirken doktoruma danistim.emziren anneler icin özel dogum kontrol haplari varmis bana onlardan tavsiye etti ve kullandim bir kac ay.ama yan etkilerine dikkat etmek lazim bende kilo yapti.

ben hiç regl olmadımm daha 4,5 ay olkdu süt korumaz inanmayın korununnnn

bende sutun korudugunu duydum.ama gegl olmak bana ıı gelmedı sutten kesıldım.o yuzden bı sure daha olmazsın umarım.

HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM....BENİM KIZM 2.5 YAŞINI DOLDURDU :emir_bebek: :emir_bebek: a.s.

bende eylül 21 inde doğum yaptım henüz bende regli olmadım :1no2: inşallah yakın zamanda şiştik iyice yaaaaa

.........................................................................................

Back
X