Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok zor hemdeİnşaallah beklemek de zor
Benimde adetime 7 gun kaldi belim ve kasiklarimda ara ara agri oluyo yumurtlama gununden beri cnm sence hamile olabilirmiyimHayırlısı bakalım hamileyiz dediğimiz günler de gelir inş
Anladm tatlm. Ben 5 aydir istiyorum ama daha olmadi. Sen kac zamandir istiyonİnan bilemiyorum canım ne desem ben de kendimi hep hamile diye düşünüyorum sonra adet oluyorum doktora da gittim hiçbir problem çıkmadı stres yapmayın dedi bana sadece sen ne kadar zamandır istiyorsun bebek pembecim
Ayy hamilesin tatlm hadi hayirlisi cook sevindim :)test yaptım ikinci cizgi çok koyu olmasa da çıktı pzartesi ya da salı hastaneye gideceğim acaba gerçekten hamilemiyim :)
bilmiyorum kuzum ya hastaneden hamilesin diye çıkmadan inanamayacağımAyy hamilesin tatlm hadi hayirlisi cook sevindim :)
Insallah canim icini rahat tut hamilesin ins cok cok sevindim inan. Ben dahavregli olmadm senin regline kac gun vardi test yaptn cnmAyy hamilesin tatlm hadi hayirlisi cook sevindim :)
Ayy canim benim Tebrikler rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin ins. Hamile kalmak için ekstradan yaptgn bisey varmiydi yardimci olursan cok sevinirmen geç 30 31 inde adet olmam lazımdı canım olmadım test yaptım işte iki gündür yapıyorum çıkıyor bu sabah yine yaptım
Anladm tatlm bende öyle yaparm ama inşallah dua et adet olmamda hamile olduğumu öğrenim inşallahCanım ben hemen yıkanıyordum aslında öyle yapmamak lazımmış bir de çevremdeki insanlar başka başka şeyler diyip durdular ama ben bir kişinin dediğini yaptım ilişkiden sonra yataktan kalkmadım bacaklarımı birbirine birleştirip yan tarafıma çok kımıldamadan bir saat falan uyumaya çalıştım yattım canım onun faydası olduğunu düşünüyorum
Tatlım peki sende ne gibi belirtiler vardi bana tam olarak anlatsana test yapmadan önce ki belirtileiCanım ben hemen yıkanıyordum aslında öyle yapmamak lazımmış bir de çevremdeki insanlar başka başka şeyler diyip durdular ama ben bir kişinin dediğini yaptım ilişkiden sonra yataktan kalkmadım bacaklarımı birbirine birleştirip yan tarafıma çok kımıldamadan bir saat falan uyumaya çalıştım yattım canım onun faydası olduğunu düşünüyorum
Canım inan bir şey anlamadım pek memleketteydim hatta bir hafta oldu kaynanamı kaynatamı yanıma getirdim ağır bavulları da kaldırdım ha demekki olacağı zaman oluyormuş da bundan sonra dikkat etmek lazım heralde komşumun iki çocuğu var birkaç aydan sonra anca anca seni etkiler dedi şimdi sadece kasıklarımda ağrı falan hissediyorum çok az bir de meyve falan soyarken aklıma kötü kötü tiksinti verici şeyler geliyor heralde yemek yemek zor olacak öyle gözüküyorTatlım peki sende ne gibi belirtiler vardi bana tam olarak anlatsana test yapmadan önce ki belirtilei