bakalım beğenecekmisinz yorumunuzu bekliyorum:)

meleks

Bu Alemde Kendini BiliceN
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
480
1
96
Diğer
yeniresimr.png
[/URL][/IMG]

yeniresim1x.png
[/URL][/IMG]

yeniresim2j.png
[/URL][/IMG]

kızlar ani bir kararla bembeya zmobilyalarmı değişip bunu aldım yorumlarınızı bekliyorum pek içime sinmedi ama kafam çok karıştısempatiksalakcinniakannehireyvahedigeldismile

Tatlım boşuna üzülmene gerek yok koltuk takımın zaten açık renklerde sayılır tam koyulu değil
Bence gayet şıklar koltuk takımın da modern duruyor
En önemliside Allah ağzı tadıyla oturmanı nasip etsinnna.s.

yeniresim7.png
[/URL][/IMG]

kızlar tekli koltukları böyle berjermi alsam böyle bir modelide var sizce hangisi güzel durur?

hepsi çok güsel gümüşlüklerini sen özel yaptırmıomuydun bi arkadaş eklemişti resim onlar gibi beyaz yaptırıodun öle yazmştn

evet canım işte onalrın aynısnı yaptırıyordum ama tekrar iptal ettim yazdım zaten üstte iptal ettiğmi bunları ladım tekrar.tayinci olduğmuz için onların çok ağır olcağnı düşündük.

berjelli yaptrma bence aynı yemek odasının sandalyeleri gibi duruo agırlıgını koymuyorlar yani

Ben beğendim hepsini, koltuk takımında ağır, hoş duruyor modern.Bu modelleri beğeniyorsan da güzel bir koltuk takımı.. ılk resimdeki koltukların teklileri daha güzel bence.

ıçine sinmediyse başka renklerine ya da modellerinede bakabilirsin ama bence güzeller, güle güle kullan cnm

mobilyalar çok hoş canım güle güle kullan inşallah opuyorumnanaktan

çok düşünüyorum güzelmi die offf ufakk şeylere canımı çok sıkıyorum ya:(
beğendiğnizes evindim kızlar teşekkürler

Back
X