• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakalım kim bilecek?

antrenor

Profesyonel Sporcu
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
1.336
5
316
İstanbul
Bir cinayet işlenmiş ve tek görgü tanığı var. Duruşmada görgü tanığına hakim sormuş:
" Anlat bakalım nasıl oldu ? "

Görgü tanığı da aynen şöyle anlatmış:
" Sahilde yürüyordum iskeleye yanaşmış olan gemide adam kafasına silahı dayayıp 2 el ateş etti."Yani görgü tanığı adamın intihar ettiğini iddaa etmiş.

Hakim de görgü tanığını göstererek " Bu vurdu tutuklayın. " demiş.
Hakim bunu sizce neye dayanarak söylemiş olabilir???:kahve:

:roflol: brinciyi isabet ettirememişte mi ikinci el atış etmiş
cevap 2 el etmesini aptalca bulmuş :roflol::roflol:

sonuç...
dediğiniz gibi 2 el ateş edemeyeceğine göre bu olay intihar değil cinayettir...görgü tanığı olduğunu söyleyen kişi katildir:1ninca:
tebriklerrrr
a.s.

2 el olmasından ilk okuduğumda aklıma bu geldi sonrdan mesajlarıda okudum ki cevap doğruymuş

bi defa hakim öylece tutuklayamaz. kanıt lazım silah hatalı olabilir ve adam kafasına dayadığında iki kere ateş almış olabilir. burda hakimin daha doğrusu suç labaratuvarının yapması gereken şey, bakar ölüye otopside. aaa bunun kafaya silah dayanmış der çünkü silah ateş ederken namlu ağzı yakıcı derecede sıcak olur belli bi mesafede dayandığı yeri yakar. yada bakar uzaktan ateş edilmiş der. eöööööööööh kendimden iğrendim yaaaaaa ne akdar gereksiz bilgi verdim :roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
neyse kızlar, kafaları toplayabiliyoruz bu sıcaklara rağmen hala:) ben de arkadaşlar gibi, ölen 2. elde takıldım. Ama bu aralar adımı sorsalar yanlış bir cevap verebilir durumda olduğumdan, toparlanmaya başladığımı hissettim bilince cevabıhihoyyyt

Back
X