• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakacak o kadar kişi varken, herkes kıvırdığından oğluma bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

betican

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
466
42
318
İstanbul
EV KREDİSİ ÇEKTİĞİMİZ İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM VE AİLEDİ HERKES HER ZAMANKİ GİBİ KIVIRDIĞI İÇİN BAKICI ARIYORUM. EYLÜL AYINDA BAŞLAMAK ÜZERE TANIDIĞINIZ BİLDİĞİNİZ, İHTİYACI OLAN, GÜVENİLİR BİRİLERİ VARSA LÜTFEN BANA ULAŞSIN , ÇOK ZOR DURUMDAYIM.

ARADIĞIM KİŞİDEKİ ÖZELLİKLER :

7 yaşındaki 1.sınıfa gidecek olan erkek çocuğumla, okul döneminde, hafta içi 5 gün, okul çıkışlarında, Kağıthane`deki evimizde , okul derslerinde yardımcı olacak, hava güneşli olduğunda dışarı çıkaracak, okuldan geldiğinde aparatif bişeyler hazırlayıp verecek güvenilir abla yada teyze arıyoruz

.Genel Nitelikler.

Çocuklarla iletişimi kuvvetli,

Anlayışlı ve sabırlı,

Kağıthane civarında ikamet eden veya ulaşım problemi olmayan,

Kesinlikle sigara kullanmayan,

Cep telefonunu cebinde taşıyamayacak,

Çocukla televizyon seyretmeyecek,

Kişisel hijyenince önem veren,

Referans verebilecek, .

canım bende arıyorum ama kimseye güvenemiyorum. çok zor durum. benim kızımada 2 saat bakacak birini arıyorum. oda birinci sınıfa başlayacak onu sadaece servise bindirecek ama nerde çok çok zor . allah kolaylık versin. ben bu stresten attım kafamdan bu olayı son güne kadar da düşünmek istemiyorum. düşündükçe mideme kıramplar giriyor.

Kızlar slm... aman çok dikkatli seçim yapın... izmir de 3 ay önce bir olay yaşadık semtimizde... kendi evinizde baktırın ve referanslara da dikkat!!! biz böyle bir olay yaşadık üzüldük aman dikkatli olun

EV KREDİSİ ÇEKTİĞİMİZ İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM VE AİLEDİ HERKES HER ZAMANKİ GİBİ KIVIRDIĞI İÇİN BAKICI ARIYORUM. EYLÜL AYINDA BAŞLAMAK ÜZERE TANIDIĞINIZ BİLDİĞİNİZ, İHTİYACI OLAN, GÜVENİLİR BİRİLERİ VARSA LÜTFEN BANA ULAŞSIN , ÇOK ZOR DURUMDAYIM.

ARADIĞIM KİŞİDEKİ ÖZELLİKLER :

7 yaşındaki 1.sınıfa gidecek olan erkek çocuğumla, okul döneminde, hafta içi 5 gün, okul çıkışlarında, Kağıthane`deki evimizde , okul derslerinde yardımcı olacak, hava güneşli olduğunda dışarı çıkaracak, okuldan geldiğinde aparatif bişeyler hazırlayıp verecek güvenilir abla yada teyze arıyoruz

.Genel Nitelikler.

Çocuklarla iletişimi kuvvetli,

Anlayışlı ve sabırlı,

Kağıthane civarında ikamet eden veya ulaşım problemi olmayan,

Kesinlikle sigara kullanmayan,

Cep telefonunu cebinde taşıyamayacak,

Çocukla televizyon seyretmeyecek,

Kişisel hijyenince önem veren,

Referans verebilecek, .

Tatlım bende geçtiğimiz aylarda bakıcı ihtiyacı duymuştum. Çevremde eşi ölmüş bir teyze vardı. 55 yaşlarında. Kendi evinde baktı ama çok iyi bakmıştı sağolsun. İstersen senin için bu akşam konuşurum onunda 5 yaşında bir evladı var sadece.

canım bende arıyorum ama kimseye güvenemiyorum. çok zor durum. benim kızımada 2 saat bakacak birini arıyorum. oda birinci sınıfa başlayacak onu sadaece servise bindirecek ama nerde çok çok zor . allah kolaylık versin. ben bu stresten attım kafamdan bu olayı son güne kadar da düşünmek istemiyorum. düşündükçe mideme kıramplar giriyor.

Emin ol günlerdir düşünmekten uyuyamıyorum bile, aslında hem benim hemde eşimin ailesinde bakabilecek çok kişi var. Üstelik hayrına değil para ile diyorum ama herkes bi bahane uyduruyor. Çalışmak zorundayım yoksa borçlar yığılır haciz falan bir sürü şey olur.
Allah hem senin hem benim , hem bu durumda olan bütün annelerin yardımcısı olsun.

Tatlım bende geçtiğimiz aylarda bakıcı ihtiyacı duymuştum. Çevremde eşi ölmüş bir teyze vardı. 55 yaşlarında. Kendi evinde baktı ama çok iyi bakmıştı sağolsun. İstersen senin için bu akşam konuşurum onunda 5 yaşında bir evladı var sadece.

Çok sevinirim evim kğıthanede benim evimde yada kendi evi yakınsa orda da olur yeterki güvenilir olsun.
Senden haber bekliyorum canım, teşekkürler

Kızlar slm... aman çok dikkatli seçim yapın... izmir de 3 ay önce bir olay yaşadık semtimizde... kendi evinizde baktırın ve referanslara da dikkat!!! biz böyle bir olay yaşadık üzüldük aman dikkatli olun

Allah bütün çocukları öyle insanlardan kıorusun , bize de yardım etsin, çok zor çocuğunu bırakıp işe gitmek zorunda olmak , hem vicdanen hem de bedenen.

55 yaşında 5 yaşında çocuğumu var :44::44::44::44::44:

başlığa bayıldım, nekadar da doğru...

ailede çocuga bakacak onlarca kişi var ama biz ya bakıcı arıyoruz yada kreşe yolluyoruz....

herkes kıvırmakla meşgul :)))

26 yaşında tesettürlüyüm çocuk gelişimi mezunuyum ana okullarında çalıştım aile yanında 4 aylıktan 3.5 yaşına kadar kız cocuguna baktım şuanda 15 günlükten 2 yaşına ulaştı erkek cocuğuna bakıyorum çalışma saatlerim değişikliği yüzünden ayrılacağım cevizlibağda ikamet etmekteyim ulaşımı kolay semtlerdeki aileler özelden tlefonlarını bıraktıkları taktirde ulaşabilirim gözünüzün arkada kalmayacağına garanti veririm şimdiden ilgilenen ailelere teşekkür ederim

Back