Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste göre var geciktiniz mı Rabb'im gönlüne göre versin inşallahŞimdi yaptım 5 dakika içinde böyle oldu ama sizce varmı
Yok daha var renglime Şubat 5 de olmuştum en sonTeste göre var geciktiniz mı Rabb'im gönlüne göre versin inşallah![]()
Tamam da dongunuzun kac gun oldugunu bilmedigimizden, bata kac gun oldugunu anlayamiyoruz haliyle. Sat bilgisi dongu suresi verilmedikce bir anlam ifade etmiyor bizeYok daha var renglime Şubat 5 de olmuştum en son
Yani kaçı batiniz onu soylesenizYok daha var renglime Şubat 5 de olmuştum en son
Yani pek bilmediğim için oyuzden Şubat 5 rengli oldum Mart 11 de gösteriyor rengli günümüYani kaçı batiniz onu soyleseniz
Yok öyle test yapmayıp dedim istiyorduk öyle yaptım sonra lavobodan çıktım 5 dakika sonra baktigimda böyle olmuştu bende merka ettim attimTakvimde bat 11 Mart gözüküyor o geçerli mesela bizim için yani düzensiz değilse isterseniz kan verin isterseniz testi tekrarlayın koyulasirsa kan verin inşallah bebiş sizinledir bı tedavi görmüşmuydunuz
Kan verecek misin peki bekleyecek misin batıYok öyle test yapmayıp dedim istiyorduk öyle yaptım sonra lavobodan çıktım 5 dakika sonra baktigimda böyle olmuştu bende merka ettim attim
Hayırlısı inşallah daha belli değil ama inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun![]()
![]()