Bakabilir misiniz..psikolojim çok bozuldu(resimli)

kertenkelebe

peki pekiii anladıkkkk
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
672
3
30
kızlar burada herkes birbirine sorunlarını anlatıyo ve bi şekilde çözümler öneriliyo
benim de bi sorunum var geçmek bilmeyen
2 aydır böyleyim
sorunum dudaklarımbenneyaptımki
üst dudağımın ortasında geçmek bilmeyen bişey var ne olduğunu anlamış değilim
kırmızı renkte ve böyle aşağı sarkık gibi beze
işte resimler..

işte bu şekilde annem uyurken dudağımı ısırdığım için böyle olabileceğini söylüyo bilerek yapmıyorum yani böyle olduğundan da emin değilim
saçma olucak ama şu yüzü geren maskelerden oraya sürsem fayda eder mi?
moralimi çok bozuyo yüzümün bütün ifadesini değiştiriyo...:çok üzgünüm:
eski dudaklarımı istiyorum...mirmirmirmir

Son düzenleme:
bilmiyorum tatlım ya, tam anlamadım resimlerden de bi şey. illa bi şey sürücem diyosan bepanten sürebilirsin. hem bi doktora git, olmadı eczaneye git.öyle ordan burdan duyduğun şeyler daha kötü sonuçlara yol açabilir.

şöyle bişey üst dudağımın tam ortasında aşağı doğru bi beze var dudaklarımın şeklini bozdu resmen

bunu önemse canım sigara falan kullanıyor musun? beze gibi bişey varsa bi dr a git derim...

hayır sigara falan kullanmıyorum yarın gidicem doktora sizce de bi gariplik var dimi
yani tek bana öyle gelmiyo?
neden böyle olduğunu anlamıyorum bişeye alerjim falan mı var ya da güneşten de olabilir

kızlar galiba sebebini buldum,gece benim dudaklarım çok kuruyo birbirine yapışıyo resmen ve sanırım uyurken ben orda kabuk bağlayanları koparıyorum veya ısırıyorum başka bi açıklaması yok hepinize teşekkür ederim :))

bende de daha once ust dudagimda tam ortasinda su toplamis gibi bir yer olmustu hiç bisi yapmamistim geçti sonra kendi

yani resmi gormedim ama sert bir sivilcemsi birseyse kist de olabilir... arkadasimda vardi. o da anlam verememisti. ama kistmis. doktora git bence.

bende de daha once ust dudagimda tam ortasinda su toplamis gibi bir yer olmustu hiç bisi yapmamistim geçti sonra kendi

ne kadar zamanda geçti peki

yani resmi gormedim ama sert bir sivilcemsi birseyse kist de olabilir... arkadasimda vardi. o da anlam verememisti. ama kistmis. doktora git bence.

canım sanırım benimki alerjik bişey doktor da böyle dedi zaten sert değil hatta çok yumuşak ve kırmızı

X