• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bakabilir misiniz kiiiii?=)

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar selam, ben dün bir yere gittim ve açıkçası içim çok rahatladı... Gidip oraya yaptırmayı planlıyorum. Orada hatta bir bayan vardı ben gittiğimde yaptırmış... Baktım hafif kızarık.2 saat önce yaptırmış. Sorumlu birine Kızarıklığı sordum 1 gün olur kızarıklık ama öyle iz filan olmaz dedi.Bepantane kullanıcaz dedi.Ama güneş kremini aksatmaman gerekiyor çok önemli çünkü dedi. Koltukaltıma iğneli yaptıramaz mıyım dedim.Ben iğneli yapmam koltuk altına çünkü orda lenfler var dedi.Ertesi gün makyaj yapabiliyorsun dedi. Ne diyorsunuz??? içim rahatladı ama sizce_?

iyi gibi az bı yerıne yapdır bak bakakım cildinın tepkisine

Arkadaşlar selam, ben dün bir yere gittim ve açıkçası içim çok rahatladı... Gidip oraya yaptırmayı planlıyorum. Orada hatta bir bayan vardı ben gittiğimde yaptırmış... Baktım hafif kızarık.2 saat önce yaptırmış. Sorumlu birine Kızarıklığı sordum 1 gün olur kızarıklık ama öyle iz filan olmaz dedi.Bepantane kullanıcaz dedi.Ama güneş kremini aksatmaman gerekiyor çok önemli çünkü dedi. Koltukaltıma iğneli yaptıramaz mıyım dedim.Ben iğneli yapmam koltuk altına çünkü orda lenfler var dedi.Ertesi gün makyaj yapabiliyorsun dedi. Ne diyorsunuz??? içim rahatladı ama sizce_?

çok iyi bence yaptır derim iyi bir uzmanmış demekki yapan hiç düşünmeden yaptır bence.

Olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim.Zaten benimde konuştuktan sonra içim rahatladı.Güvenmemin diğer bir sebebi orası annemin arkadaşı. Eğer kötü bir şey olsaydı ,gelme etme derdi. Uyarırdı.Yani beni kazanç olarak göreceğini sanmıyorum.Ne kadarda biter dedim,orası için kesin bir şey söylemem mümkün değil dedi.Yani senin tüy yapına bağlı o dedi.Ben hormon testi olucam dedim o da getir sonuçlarını bende göreyim dedi.Zaten kendisi sağlık görevlisiymiş. Annemde eğer olumsuz bir şey olsaydı o bize söylerdi için rahat olsun diyor:)))) Gidip başlayacağım ve ilk seansımdan sonra buraya yazarım. Sizlerde görürsünüz:) lakin bir hormon testi olayım:)

Back