İğneli Epilasyon Bakabilir misiniz?Göğüs bölgesine iğneli yaptıranlar?Ya da bilgili olanlar=)

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar selam, göğüs arasına iğneli epilasyon yaptıran var mı? Tahminen kaç dk sürer?? İlk orayla başlamak istiyorum.Tüylerim açık renk ve ince.Ama yine de rahatsız oluyorum:/ Çünkü uzuyorlar. ve göğüsümde çıkan birkaç tüy var koyu:/ onlarada yaptırıcam.İlk göğüs bölgesi ile başlayacağım.Çok uzun sürmez herhalde.Bir yerde okudum koltuk altı 1 saati geçmiş filan.Bilemedim:/

son olarakta, tahminen kaç seans sürer bitmesi?bir de ne kadar sıklıkta gidiliyor?

Ben yaptırıyorum göğüs bölgesine. Ortasının sıklığına bağlı ama ortalama 20dk filan gibi, onu geçmez yani. Göğüsteki tek tük tüyler de onun devamı olarak sürer işte zaman olarak :) 3-4 seansta baya farkediyor.

Cok sık değil.hmm 20 dk çok iyi=) süüper o zaman 3-4 seansta baya farketmesi.Tek tük mü çıkıyor 3-4 seans sonra? yani % olarak dersek?=))

yüzde olarak desek 3-4 seanstan sonra %70i filan gitti benimkilerin, daha zayıf olanlar, arada gözden kaçanlar filan çıkmaya devam etti.

Oohh çok iyi valla benim kafama yatmaya başladıı=) iz meselesinden korkuyorum,bir de canım tatlı değildir ama dayanılmaz değildir inş?=))

ben 2 ay önce 1 kez yaptırdım. açıkçası deli gibi acıdı ama dayandım yine de :) memnunum. bu aralar gitmem lazım 2. si için :) oraya da 5 kez ipl yaptırdım ama sıfır sonuç.. en iyisi iğneli. sıkın dişinizi, kurtuluverin :hulya:

Bende lazer hiç acıtmıyor.Ne biliyim acıya dayanıklıyımdır ama bilemedim deneyip görmekte fayda var diyelim

sevgili leonela'cım hala 50 mesajı dolduramamışım özel mesaj atamıyorum 50 çok yüksek bir sayı bence sırf bu yüzden bissürü gereksiz mesaj yazıp forumu kalabalıklaştırasım var ama yapmayacağım yine de =) senin özel mesajına buradan cevap veriyorum zorunlu olarak. sanırım en çok baktığın başlık bu. umarım görürsün burdan.

arkadaşım k.altı için gitti. 2.seans ve büyük ihtimalle bir daha belki çok tek tük çıkanlar için gidecek. ama iğnelide şöyle bir durum var birkaç ay hepsinin çıkmasını beklersen ve gidersen seans sayın az seans süren fazla olur. yok ayda 1 çıkanları aldırmaya gidersen seans sayısı artar ama kısa seanslar olur. zaten iğnelide dakika ücreti oluyor. kaç kere gittiğin çok önemli deil. ücret kıl sayına(yoğunluğuna) göre değişir denebilir benim arkadaşımın ilk seansı 2saat sürmüştü, 2. seansı 1 saat civarı sürmüş. neredeyse tamamen kurtuldu denebilir.
aysepilasyon arkadşımın gittiği aysel hamının forumdaki nicki. ona özelden ulaşırsan yerini falan söyler,tel nosunu da verir sanırım, ben gitmediğim için yerini ben de tam bilmiyorum.
umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur.

Hmmm=) super cok kafama yatmaya basladi=) onemseyip deger verip burdan yazdigin icin ck ama coook tesekkur ederim=) Göğüs arama istiyorum ilk önce,ordaki ince ama uzun tüylerim gitmeli:/ hem gorunmeyen bir yer,baktim iz kalıyor o gorunmeyen bir yerde kalıversin=) nokta nokta izcikler:))

Endişenizi anlıyorum ancak 24 yıllık meslek yaşantımda iz kalmasından şikayet eden tek bir kişi olmadığını belirtmek durumundayım. Tercih elbette size ait. iyi geceler.

Haklısınız=) Ama sizin taraf bana ters kalıyor:/ burada münevver epilasyon var yolumun üstü.Onu tanıyormuşsunuz siz,Hocam demiştiniz sanırım hatta. Oraya gitsem iz uzmanlık nasıl fikriniz var mı??

Haklısınız=) Ama sizin taraf bana ters kalıyor:/ burada münevver epilasyon var yolumun üstü.Onu tanıyormuşsunuz siz,Hocam demiştiniz sanırım hatta. Oraya gitsem iz uzmanlık nasıl fikriniz var mı??

Doğru hatırlıyorsunuz. Tereddütsüz gitmenizi öneririm.

Doğru hatırlıyorsunuz. Tereddütsüz gitmenizi öneririm.

Beni sakın yanlış anlamayın ben sizi görüyorum ve inanıyorum ama hani yolumun üstü bir yer daha iyi olur diye düşündüm öğrenciyim yoruluyorum ders çıkışı.oTOBÜSle hep önünden geçiyorum zaten amerikan kolejinden 3 durak sonra iniyorum:) Onlarda amerikan kolejinin önünde zaten:)

Değerli kardeşim neden yanlış anlıyayım aksine sizi doğru ellere emanet etmenin memnuniyetini yaşarım. Tabii ki size uygun olanı tercih edeceksiniz. iyi akşamlar diliyorum.

eger uzman birine yaptirirsan iz kalmaz asla canim.ben de igneli yaptiriyorum.yuzume gobegime kollarima yaptirdim.gecen ay ilk defa gogus arasindaki ince tuylere de yaptirdim.cok azaldi ama daha 1 ay daha beklerim heralde 2.seans icin.benim cildim o kadar hassas ki uzmanin cildimi germek icin tuttugu yerler ertesi gune mosmor oluyo o kadar hassas bi cildim var dusun:) ama bende bile hic iz kalmiyo.biraz zor iyilesiyo belki ama iz kalmiyo.eger dogru uzmani bulursan 3 seansta cok cok azalmis olur zaten.igneli yapilirken kendi tuylerime ve tuysuzlere bildigim butun laflari sayiyorum ama cikinca da benden mutlusu olmuo :):) o yuzden sk disini igneli yaptir bence de..

Mesela iğneliyi yaptırınca nokta nokta kızarıklık mı oluyor yüzünde? Ve o kızarıklık çok dikkat çekiyor mu? Kaç gün sonra,sanki yaptırmamışsın gibi eski haline dönüyor yüzün? Yani ne biliim yüzüne noldu diyen olmuyor mu görünce? Ben en çok o tepkilerden korkuyorum. Ve ne diyeceğimi düşünüyorum.

Son kısımda söyledikleriniz tam beni anlatıyor:) Yaptırırken baya bir lanet ediyorum ama bittiğinde huzur resmen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…