Hmmm=) super cok kafama yatmaya basladi=) onemseyip deger verip burdan yazdigin icin ck ama coook tesekkur ederim=) Göğüs arama istiyorum ilk önce,ordaki ince ama uzun tüylerim gitmeli:/ hem gorunmeyen bir yer,baktim iz kalıyor o gorunmeyen bir yerde kalıversin=) nokta nokta izcikler:))
Haklısınız=) Ama sizin taraf bana ters kalıyor:/ burada münevver epilasyon var yolumun üstü.Onu tanıyormuşsunuz siz,Hocam demiştiniz sanırım hatta. Oraya gitsem iz uzmanlık nasıl fikriniz var mı??
Doğru hatırlıyorsunuz. Tereddütsüz gitmenizi öneririm.
Beni sakın yanlış anlamayın ben sizi görüyorum ve inanıyorum ama hani yolumun üstü bir yer daha iyi olur diye düşündüm öğrenciyim yoruluyorum ders çıkışı.oTOBÜSle hep önünden geçiyorum zaten amerikan kolejinden 3 durak sonra iniyorum:) Onlarda amerikan kolejinin önünde zaten:)
Değerli kardeşim neden yanlış anlıyayım aksine sizi doğru ellere emanet etmenin memnuniyetini yaşarım. Tabii ki size uygun olanı tercih edeceksiniz. iyi akşamlar diliyorum.
eger uzman birine yaptirirsan iz kalmaz asla canim.ben de igneli yaptiriyorum.yuzume gobegime kollarima yaptirdim.gecen ay ilk defa gogus arasindaki ince tuylere de yaptirdim.cok azaldi ama daha 1 ay daha beklerim heralde 2.seans icin.benim cildim o kadar hassas ki uzmanin cildimi germek icin tuttugu yerler ertesi gune mosmor oluyo o kadar hassas bi cildim var dusun:) ama bende bile hic iz kalmiyo.biraz zor iyilesiyo belki ama iz kalmiyo.eger dogru uzmani bulursan 3 seansta cok cok azalmis olur zaten.igneli yapilirken kendi tuylerime ve tuysuzlere bildigim butun laflari sayiyorum ama cikinca da benden mutlusu olmuo :):) o yuzden sk disini igneli yaptir bence de..
eger uzman birine yaptirirsan iz kalmaz asla canim.ben de igneli yaptiriyorum.yuzume gobegime kollarima yaptirdim.gecen ay ilk defa gogus arasindaki ince tuylere de yaptirdim.cok azaldi ama daha 1 ay daha beklerim heralde 2.seans icin.benim cildim o kadar hassas ki uzmanin cildimi germek icin tuttugu yerler ertesi gune mosmor oluyo o kadar hassas bi cildim var dusun:) ama bende bile hic iz kalmiyo.biraz zor iyilesiyo belki ama iz kalmiyo.eger dogru uzmani bulursan 3 seansta cok cok azalmis olur zaten.igneli yapilirken kendi tuylerime ve tuysuzlere bildigim butun laflari sayiyorum ama cikinca da benden mutlusu olmuo :):) o yuzden sk disini igneli yaptir bence de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?