-ben aldım ama pişman oldum açıkçası sürekli çıkıyo yerine maalesefmafoldumben
bence tüy sarartıcı ile sarart sirle filan alırsan sonra başına bela olur yasakkelime
ya da lazer epilasyon yaptır istersen
Yok Lazer epilasyon yaptırabilcek kadar koyu değil.Açık kahve.Görmez yani lazermafoldumben tüy sarartıcı çoğaltmaz mı?
ben hiç kullanmadım :kedi: ama lazerde bildiğim kadarıyla traşladıktan sonra lazerle alıyolar yani az bi bölgedeyse yaptırabilirsin
Hmm..lazere pek sıcak bakmıyorum açıkçası:/ inanmıyorum lazere.ığneli epilasyonu düşünüyorum..Cesaret edeblirsem başlıycam:/
ya göğüste niye kıl çıkarkii nasıl gitcek peki benimde var birascık etrafında
Bence sarartmak en iyisi. Zaten biktim agda yapmaktan.bide gogus bolgesine yaparsam vay halime.Almaya baslayinca sonu gelmez zaten.
ay evet nedir o öyle göğsün çevresinde çıkan uzun uzun kıllar. 2-3 tane var ama felaket uzuyolar. ben gördüğüm zaman elimle çekiveriyorum valla... çoğalma yada azalma olmadı aynı tas aynı hamam... ama göğsün arasındaki tüyler için sakın ağda yapayım deme sarartıcının da faydası olacağını sanmıyorum. allah kolaylık versin arkadaşım opuyorumnanaktan
mafoldumben Ben de almak istemiyorum.Sarartıcı aldım ama göğüs bölgesinde kullanmak yasak,birde ya çoğalır uzarsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?