Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakabilir misiniz? çok kararsızım.
- Konu Sahibi Sorcha
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
-ben aldım ama pişman oldum açıkçası sürekli çıkıyo yerine maalesefmafoldumben
Her yerini mi aldın peki? Kalınlaştı mı?
- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
bence tüy sarartıcı ile sarart sirle filan alırsan sonra başına bela olur yasakkelime
ya da lazer epilasyon yaptır istersen
Yok Lazer epilasyon yaptırabilcek kadar koyu değil.Açık kahve.Görmez yani lazermafoldumben tüy sarartıcı çoğaltmaz mı?
- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
Yok Lazer epilasyon yaptırabilcek kadar koyu değil.Açık kahve.Görmez yani lazermafoldumben tüy sarartıcı çoğaltmaz mı?
ben hiç kullanmadım :kedi: ama lazerde bildiğim kadarıyla traşladıktan sonra lazerle alıyolar yani az bi bölgedeyse yaptırabilirsin
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
ben hiç kullanmadım :kedi: ama lazerde bildiğim kadarıyla traşladıktan sonra lazerle alıyolar yani az bi bölgedeyse yaptırabilirsin
Hmm..lazere pek sıcak bakmıyorum açıkçası:/ inanmıyorum lazere.İğneli epilasyonu düşünüyorum..Cesaret edeblirsem başlıycam:/
- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
Hmm..lazere pek sıcak bakmıyorum açıkçası:/ inanmıyorum lazere.ığneli epilasyonu düşünüyorum..Cesaret edeblirsem başlıycam:/
bak onu unutmuşum iğneli epilasyonda traş filan olmuyo daha kolay olur o kadar acıycağını sanmıyorum uyuşur heralde bi süre sonra kaydirigubbakcemile2
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
ya göğüste niye kıl çıkarkii nasıl gitcek peki benimde var birascık etrafında
Annem,sen deli misin? delirdin iyice kıl-tüy manyağı oldun.gözükmüyorlar bile diyor.Ama ben inatla ağlaşıyorum.Görüyorum ama ben bakınca.napayım:/ en iyisi iğneli epilasyon.Kalıcı olarak.Siri düşündüğüm zaman çıkarken nasıl çıkıyorlar acaba diye cesaret edemedim.
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
Bence sarartmak en iyisi. Zaten biktim agda yapmaktan.bide gogus bolgesine yaparsam vay halime.Almaya baslayinca sonu gelmez zaten.
mafoldumben Ben de almak istemiyorum.Sarartıcı aldım ama göğüs bölgesinde kullanmak yasak,birde ya çoğalır uzarsa?
ay evet nedir o öyle göğsün çevresinde çıkan uzun uzun kıllar. 2-3 tane var ama felaket uzuyolar. ben gördüğüm zaman elimle çekiveriyorum valla... çoğalma yada azalma olmadı aynı tas aynı hamam... ama göğsün arasındaki tüyler için sakın ağda yapayım deme sarartıcının da faydası olacağını sanmıyorum. allah kolaylık versin arkadaşım opuyorumnanaktan
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
ay evet nedir o öyle göğsün çevresinde çıkan uzun uzun kıllar. 2-3 tane var ama felaket uzuyolar. ben gördüğüm zaman elimle çekiveriyorum valla... çoğalma yada azalma olmadı aynı tas aynı hamam... ama göğsün arasındaki tüyler için sakın ağda yapayım deme sarartıcının da faydası olacağını sanmıyorum. allah kolaylık versin arkadaşım opuyorumnanaktan
Ya ben böyle yukardan bakınca görüyorum bu tüyleri ama,karşıdan aynadan baktığımda gözükmüyor.Neden almayayım sir ağda ile??
mafoldumben Ben de almak istemiyorum.Sarartıcı aldım ama göğüs bölgesinde kullanmak yasak,birde ya çoğalır uzarsa?
Ozaman baska bir cozum ... Oksijen suyu surmek. :))))))