Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek mi düşünüyorsunuz yada istiyorsunuz? Fincanın çoğu yerinde bebekle ilgili şeyler çıkmış. Bazı sıkıntılar yaşamışsınız ama bunlar farklı zamanlarda olmuş tam ohh rahatladım diyip baska bir şey daha olmuş.
Ay normalde anlamam Ama sol tarafta gercekten bebek var 6-7 haftalik gibi duruyoAnlayan şunu da yorumlasa keşke o bebek mı bebegım olacak mı
Dogdu Yok bebek dusunmuyorum, bebegimiz 4 aylik suan Evet canim skntilar cektik Baska ne göruosun uzun uzun anlatabilirnsiin zamanin varsaBebek mi düşünüyorsunuz yada istiyorsunuz? Fincanın çoğu yerinde bebekle ilgili şeyler çıkmış. Bazı sıkıntılar yaşamışsınız ama bunlar farklı zamanlarda olmuş tam ohh rahatladım diyip baska bir şey daha olmuş.
Yere diz çökmüş, ellerini de havaya kaldırarak dua eden birisi var. Duadan çok yalvarmak gibi...
Şu an çok fal bakabildiğim ruhsal durumda değilim o ana denk gelmek gerekiyor yoksa bakardım kusura bakmayınDogdu Yok bebek dusunmuyorum, bebegimiz 4 aylik suan Evet canim skntilar cektik Baska ne göruosun uzun uzun anlatabilirnsiin zamanin varsa
Anladim tskrlerŞu an çok fal bakabildiğim ruhsal durumda değilim o ana denk gelmek gerekiyor yoksa bakardım kusura bakmayın
Evet Onu Bende gördumYere diz çökmüş, ellerini de havaya kaldırarak dua eden birisi var. Duadan çok yalvarmak gibi...
Ay nerde keske dogru olsa caanımAy normalde anlamam Ama sol tarafta gercekten bebek var 6-7 haftalik gibi duruyo
Ay kiz dusundugum ksiyse ben onun hatasini yakaladim lafi agzina tiktim yani suan benle cok iyi ( kaynana)Orta boylu kapalı bir kadın gördüm hata yapmanızı bekliyor ve bir şey dediğinizde lafı ağzınıza tıkıyor. Bu aralar bir erkekle sıkıntılı süreçlerden geçiyorsunuz sanki kendisini geri çekmiş gibi. Bunalmış gibisiniz bu durumdan
Allah in izniyle bebegin olacak sikma canini canim. Dogru zamani bekle. Sabret . Dua et saglicakla InshAllah kucaginiza alirsiniz. Rabbim kucagini bos birakmasin inshAllah.isteyen herkese versin rabbimAy nerde keske dogru olsa caanım
Amin Allah razı olsun sendenAllah in izniyle bebegin olacak sikma canini canim. Dogru zamani bekle. Sabret . Dua et saglicakla InshAllah kucaginiza alirsiniz. Rabbim kucagini bos birakmasin inshAllah.isteyen herkese versin rabbim