Bakımsız eş sorunu…

O senin düşüncen. Benim eşimi benden iyi mi tanıyacaksın. 7/24 osuruk kokan olduğunu nerden biliyorsun? Bu kk da ki yorumcu bazıları saçma sapan yorumlar yaparak üste çıkmaya çalışıyor. Şu an bu yorumu yapan gibi. Herkesin kendi evi odasında da osurur salonunda da. Cam diye bir şey var. Açarsın havalanir. Bunu kişisel bakım ile nasıl bagdastirdin onu da bilemedim.Valla çok saçma yorumlar..

Umarım dengin birine denk gelirsin. Yoksa bu kadar kendine bakan birinin hayal kırıklığı yaşamasını istemem. Mutlu hayat diliyorum.

Ay böyle bir koca cinsel anlamda beni iter , normal görmenize şaşırdım açıkcası

Valla ben de öyle yapıyorum

Son paragraf da şair ne anlatmak istemiş fotoğraf da öyle

Gaz çıkarmak-geğirmek..Bunlar saygıyı azaltır sevgiyide azaltır bence

Ay böyle bir koca cinsel anlamda beni iter , normal görmenize şaşırdım açıkcası
Vala sana bir şey diyim mi cinsel anlamda da sevdiğim bir adam ne yapayım. Adamın her şeyi temiz. Evde temiz. Üst baş tertemiz. Dişler hep fırçalı. El ayak hep temiz. Düzenli adam. Şimdi bı osuruk kusuru var diye kötü adam mı diyeyim bir de psikologlari dinlemiş. Osuran adam karısından bir şey saklamazmis. Vala psikoloğu ben de dinledim öyle diyor bize de saçma geldi o ayri.İyi adam ayooll.

Sen mutluysan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…