- Konu Sahibi strawberry186
-
Sen de fazla duyarlısin ama.bilerek gaz çıkarmam ama bazen arada pırt diye kaçarsa da sevgilimden, eşimden utanmam yani.o kadarı insanlık hâli.Hayır normal değil. Ben de 10 yıldır evliyim. Ben de eşim de hiç bilerek birbirimizin yanında gaz çıkarmadık. Hamileliğimin son ayında gaz problemim vardı, gülerken yanlışlıkla bi de sesli yaptım. Nasıl utandığımı bilemezsin.
Herkesin evliliği böyle değil yani. Ben birbirine saygı duyan cinsel aktif evlilikleri olan kişilerin bu kadar vurdumduymaz yaşadıklarına inanmıyorum.
Bu bosanilacak bir durum değil. Sakın böyle bir hata yapmayın. Düzeltmek sizin elinizde. Dolabını siz ayarlayin o giyindiklerini bir daha giyinemesin. Kan için Dr a gidin. Osurma için yorum yapamam yani erkeklerin çoğu patılatıyorYani iyi niyetli biri ama içinde ne varsa dışında her anlamda :))
Çocuk konusu da karışık çooook istiyor.
Beni zorla konusturacaksin. Kocam çok temiz bir adam cidden çok temiz. İş kiyafetlerine kadar ütülü giyinen biri. Vücudu,ağzı ,her yeri tertemiz.Evde temiz. Gel gör ki sürekli patlatiyorTer kokmuyor agız kokmuyor gaz kokuyorsa ne yapacagız
Siz sanki dalga geçmeye gelmiş gibisiniz, ciddi ciddi cevap veriyor insanlar.Ter kokmuyor agız kokmuyor gaz kokuyorsa ne yapacagız
Ne dalgası ya, gülmek de mi yasakSiz sanki dalga geçmeye gelmiş gibisiniz, ciddi ciddi cevap veriyor insanlar.
Onun yapilacagi yer tuvalet zaten, orda yapıldığında kinanmazBabam da tuvalete girdi mi bomba patlar sankiama ne yapayım yani o benim babam ve onu çook seviyorum. Şimdi patladı diye babamı mı kınayayim iyi bir baba canı sağolsun
Oldu paşam.Ya siz standartlarınızı neden bu kadar düşürüyorsunuz ?ben anlamıyorum gerçekten.Bütün kriterler bir erkekte toplanamıyor mu illa ağzı kokmadı ter kokmadı diye okey mi olacak yani ? Hem bakımlı olsun hem de merhametli , dürüst olsun.Valla benim hiç takmayacagim seyler bunlar.Kendi ter kokmasin,ağzı kokmasin yeter.Bir erkekte,sadakat, dürüstlük,merhamet kadar daha güzel bir şey yok.
Siz eş değil basla bişeye evrilmişsiniz, evlilik böyle bisey değil, kendinize saygınız varsa bu embesilden ayrılın, hiçbir artısı yok resmen yük...kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık iki senelik evliyiz ama esimdeki bazı haller beni bunaltmaya basladı. ben öğretmenim bakımlı bir bayan olduğumu düşünüyorum ama eşim mavi yaka çalışıyor ve iş kıyafetinin haricinde günlük hayatımızda da her gün aynı kıyafeti giyiyor. Üniforma gibi oldu, dolapta bir sürü kazak var ama onun giydiği bir kazak var. 2-3 günde bir yıkıyorum hemen kuruyunca yine bulup giyiyor. O kirli mi temiz mi kafam karısıyor takip edemiyorum artık. Biraz güzel giyin bakımlı ol diyorum ben güzel giyiniyorum diyor. Gerçi kilosu da arttı şu an obezite sınırları içinde 106 kg oldu eski pantolonları olmuyor. 2 kottan başka giyemiyor kotları da iyice eskidi yıkamaktan sürekli. Lütfen bütçe ayıralım yeter ki diyetisyene git diyorum benim kilo verme isteğim yok diyor.
Gece gec saatlere kadar yiyor çocuk gibi koşuyorum peşinden elinden almaya calısıyorum arkamı döndügüm gibi yine yerken yakalıyorum.
Bir de son olarak gaz cıkarma geğirme durumları var. Söz ve nişan döneminde hiç yoktu, aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıktı. İlk başlarda da vardı ama özellikle son 6 aydır hiç utanması kalmadı desem yeridir. Sesli sesli yapıyor yanımda ve midesinin problemli olduğunu söylüyor. Bağırsak problemi varmış; günde birkaç kez tuvalete çıkıyor, abdestini de hiç tutamıyor namazı zor kılıyor, ben de doktora git diyorum ona da gitmiyor ben kolonoskopi falan olamam diyor. Bunaldım artık sürekli böyle zart zurt durumundan sizce haksız mıyım?
Bizim okulda basma etekle pazara gelmiş gibi gelen öğretmenimiz vardıAy bu ne be .Benim anne babam 20 yılı aşkındır evli bir kere babamın böyle bir saygısızlığına şahit olmadım.Gaz çıkarma , geğirme gerçekten mide
bulandırıcı davranışlar sabır diliyorum.
Eşiniz gerçekten saygısız ama sizin de kiloya takıntınız var sanırım.Hamile olunca çok yerseniz doğurunca löp löp göbeğinizle gezerken eşiniz yemeği elinizden alsa ne olur ? Değişmek istemeyen kimseyi değiştiremezsiniz , o isterse ancak değişir.Ayrıca şunu demeden de geçemeyeceğim öğretmenlerin hepsi bakımlı değil.Allah affetsin bir Din kültürü hocam vardı zebra desenli uzun tuniğini haftanın 4 günü giyerdi.Bir keresinde bana sen Tırnaklarını mi yiyorsun sen demişti kendi paçoz paçoz hep aynı kıyafeti giyiyordu :)
Çözüm olarak Fitnessa başlayın , sizi oradaki adamlardan kıskanıp belki tek bırakmamak için sizinle gelir. Şevke gelir ne bileyim...
Bir zahmet kırılsın gururuGururu kırılsın istemiyorum çok hassas içine atıyor sonra. Ama kendi bildigini okumaya devam ediyor orası ayrı.
kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık iki senelik evliyiz ama esimdeki bazı haller beni bunaltmaya basladı. ben öğretmenim bakımlı bir bayan olduğumu düşünüyorum ama eşim mavi yaka çalışıyor ve iş kıyafetinin haricinde günlük hayatımızda da her gün aynı kıyafeti giyiyor. Üniforma gibi oldu, dolapta bir sürü kazak var ama onun giydiği bir kazak var. 2-3 günde bir yıkıyorum hemen kuruyunca yine bulup giyiyor. O kirli mi temiz mi kafam karısıyor takip edemiyorum artık. Biraz güzel giyin bakımlı ol diyorum ben güzel giyiniyorum diyor. Gerçi kilosu da arttı şu an obezite sınırları içinde 106 kg oldu eski pantolonları olmuyor. 2 kottan başka giyemiyor kotları da iyice eskidi yıkamaktan sürekli. Lütfen bütçe ayıralım yeter ki diyetisyene git diyorum benim kilo verme isteğim yok diyor.
Gece gec saatlere kadar yiyor çocuk gibi koşuyorum peşinden elinden almaya calısıyorum arkamı döndügüm gibi yine yerken yakalıyorum.
Bir de son olarak gaz cıkarma geğirme durumları var. Söz ve nişan döneminde hiç yoktu, aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıktı. İlk başlarda da vardı ama özellikle son 6 aydır hiç utanması kalmadı desem yeridir. Sesli sesli yapıyor yanımda ve midesinin problemli olduğunu söylüyor. Bağırsak problemi varmış; günde birkaç kez tuvalete çıkıyor, abdestini de hiç tutamıyor namazı zor kılıyor, ben de doktora git diyorum ona da gitmiyor ben kolonoskopi falan olamam diyor. Bunaldım artık sürekli böyle zart zurt durumundan sizce haksız mıyım?
Pirt diye kacsaydi utanmazdim ya da okadar utanmazdim. Pirt degildi isteSen de fazla duyarlısin ama.bilerek gaz çıkarmam ama bazen arada pırt diye kaçarsa da sevgilimden, eşimden utanmam yani.o kadarı insanlık hâli.
Zart zart osuran biri nasıl temiz olabilir ki? Her şeyden önce yellendiği ortamı tezek gibi kokutuyordur, ben o adama temiz demem şahsen. 7/24 osuruk kokan eve de temiz diyesim gelmez.Beni zorla konusturacaksin. Kocam çok temiz bir adam cidden çok temiz. İş kiyafetlerine kadar ütülü giyinen biri. Vücudu,ağzı ,her yeri tertemiz.Evde temiz. Gel gör ki sürekli patlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?