Bahtsız Bedevi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Heidiii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
Çoğumuzun yaşadığı ya da etkilendiği bir durumdan bahsetmek ve iç dökmek için açtım konuyu. Yaklaşık olarak 2 yildir işsizim pandemi ile birlikte işten çıkarılanlardan biri de ben oldum. Öncesinde 7yili aşkın bir süre üniversitede çalıştım. İşimi çok seviyordum mutluydum. Ama pandemi hayatımı alt üst etti deyim yerindeyse. Bende bu süre zarfında akademik eğitimime devam ettim ve sınavlara girip başvuru için puanlarımı bir miktar yükselttim. Üniversitede kadrolarının bircoguna başvurdum ve sıralamaya da girdim ama gelin görün ki bir türlü yerleşemedim. Kaçıncı sırada olursam olayım bana kısmet olmadı akademisyenlik. Öyle bir hal aldı ki artık basvuruyorum ama gitsem ne değişecek nasılsa alinmayacagim diyorum. Sınava da hazırlanıyorum her defasında ve yine gidiyorum. Zaten sayılı sayıda ve belirli dönemlerde kadro açılıyor ama nasip olmuyor olmadı. Başka sektör denemedim hep üniversitedeyken aynı zamanda doktora yapıyorum. Yıllarca emek verdim kaç yaşına geldim. Maddi manevi bu durumda olmak beni çok yıpratıyor. Yakın zamanda bir yere başvurdum çok umutluydum ama olmamış puanlarim da iyi olmasına rağmen. Resmen kahroldum oturdum çocuk gibi ağladım...Ne yapacağımı artık bilmiyorum motivasyon kalmadi, geleceğe dair bir umudum kalmadı yok olmuş gibi hissediyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı