Bahtsız bedevi misali..Ah bu ayrılık.

angel_melek_27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
14
1
34
Sevgili bayanlar merhaba.Hepinizin olumlu olumsuz fikirlerinize ihtiyacım var özellikle şu sıralar.Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteydik her ilişkide küçük sorunlar yaşanır ama o çok içine atan kafasına takan birisiydi.İlişkimizde örnek bir ilişkiydi açıkçası.Bir gün en yakın arkadaşı bana işiyle ilgili bir soru sordu ve benim erkek arkadaşım bu konuda çok hassastı çok az kişinin bildiği bir işti bu birde bizimde tam sınav dönemimizdi onu düşündüğüm için o an söyleyemedim ona.Sonra mesajları görmek istedi bende silmiştim buna çok sinirlendi işiyle ilgili bir şey sorduğunu söyledim ve ben yalan söyleyen durumuna düştüm.Ki her şey onu düşündüğüm içindi.Neyse işte bayanlar biz ciddi düşünüyorduk açıkçası onunla bir aydır ayrıydık sosyal medyadan sürekli elbet bir gün buluşacağız,ben sende tutuklu kaldım,insan ne kadar çok severse yokluğuyla imtihanı o kadar uzun sürüyormuş,sevinçlerim oluyordun arasıra ve sen bilmiyordun,neşet ertaş şarkıları gönlün hep seni arıyor tarzı şeyler paylaşıyor.Doğum günüydü mesaj attım dedim yetmedi mi bu ayrılık dedim zorlaştırma lütfen dedi bana mantıklı bir sebep söyle bari tamam dedim işte şu ya da bu diyebileceğim bir şey yok biriken şeyler dedi.Beni seviyor biliyorum hayatıma kimseyi sokmayacağımıda biliyor.Alışmak zorundayız buna falan dedi ama ben çok acı çekiyorum tahmin ettiğiniz üzere.Artık onu mesaj atıp rahatsız etmeyeceğimi her şeyin onun istediği gibi olmasını söyledim zaten ona son konuşmamızda.Sizce geri barışma ihtimalimiz ya da erkek arkadaşımın pişman olma ihtimali var mıdır bayanlar.Giden erkek geri döner mi.Yardım lütfeeeenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…