Bahe veya balkon resimlerini paylaalm

Valla insanın bu bahçede ömrü uzar, ben nefes alıcak balkona bile razıyım:)

ebse resimlere bakar bakmaz burasi tr degildir dedim karsidaki bina filan yurt disina benziyordu gercektende dogruymus :9:

$210920111.webp
$210920112.webp
$260920112.webp
$001.webp
$002.webp
405818_2586051245935_1094152516_31902902_943914576_n.jpg

bunlar da benim bahçemin yazdan kalma resimleri bu yaz 3 ay bahçemizle uğraştık ama ramazan ayı geldi malum sıcaklarda oruçlu çalışılmıyor o yüzden yetiştiremedika daha çoook işi var gördüğünüz duvardaki taşları yer karolarını çimleri ve görünmüyor ama otomatik sulama sisteminin tamamını eşim ve ben yaptık o usta ben çırak hepsi sırtımızdan geçti...bahçenin ortasındaki karo yapılı alana masa sandalye atmayı düşünüyorum üzerine de bahçe şemsiyesi istiyorum bu büyük olanlardan ama tereddütlerim var kullanışlı olur mu?gölge yaparmı diye kullanan var mı arkadaşlar?bahçeme güzel heykeller çiçekler ve aksesuarlar ekleyeceğim ve daha duvarlardaki taşların aralarına beton yapılıp siyahla kontür çekilecek bu hallerini sizlerle paylaşmak istedim...

Son düzenleme:
Sizin bahçenizde harikaymış.Karo alana bence çardak yapın, kalabalık olduğunuzda kullanışlı olur.Gürpınar tarafına benzettim.Emeğinize sağlık..

Sizin bahçenizde harikaymış.Karo alana bence çardak yapın, kalabalık olduğunuzda kullanışlı olur.Gürpınar tarafına benzettim.Emeğinize sağlık..
canım çardak çok bakım isteyen bakım isteyen bişey yaa balkonun ahşap çatısı var o bile yetiyo her see zımparala vernikle falan...kış ağır geçer burda demir ve ahşap bakımı zor ama bambu falan takımlar var bi de büyük şemsiye olursa havalar soğuyunca toplar garaja kaldırırım mis gibi durur.. bakalım kullanışlımı bilmiyorum onu araştırmam lazım...

canım çardak çok bakım isteyen bakım isteyen bişey yaa balkonun ahşap çatısı var o bile yetiyo her see zımparala vernikle falan...kış ağır geçer burda demir ve ahşap bakımı zor ama bambu falan takımlar var bi de büyük şemsiye olursa havalar soğuyunca toplar garaja kaldırırım mis gibi durur.. bakalım kullanışlımı bilmiyorum onu araştırmam lazım...

Bambu takımlar süper olur bencede.

[SUB][/SUB]

Çok güzel yaa, belliki bu ev ilerleyen zamanlarda dahada güzelleşecek, baya ilgileniyosunuz.

[SUB][/SUB]

Çok güzel yaa, belliki bu ev ilerleyen zamanlarda dahada güzelleşecek, baya ilgileniyosunuz.
evetinşallah eşim ve benim hobimiz bahçemizle evimizle uğraşmak evin iç dekorasyonuyla pek ilgilenmese de ağaçlar yeşillikler taş toprak kısmını seviyor ben de tabi...evin dış cephe renginde değişiklik düşünüyoruz yaza belki de seneye malum bütçe ayırmak istiyo ahh onu da kendimiz yapabilseydik keşke..:1:

Back
X