Bahe veya balkon resimlerini paylaalm

EbSe

SOR, SOR Kİ ÖĞRENESİN :))
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
343
4
316
Almanya
Kızlarrr balkonumuzun varsa bahçemizin resimlerini paylaşmaya ne dersiniz? alkisalkisalkis

İşte benimkilerden bazıları :)

en sonunda bahçe resimlerimi ekleyebiliyorum

Güllerin bi kısmı...

dsc00849a.jpg

bunlar begonyalar :))

dsc00858e.jpg

Kuş üzümleri ve diğer elma ağaçlarımız.....

dsc00850i.jpg

Buda elma ağacımız.....

dsc00855m.jpg

Kırmızı begonya ve palmiyemiz...

dsc00861i.jpg

bonzaimiz :)))

dsc00859j.jpg

ve buda evin içinden bahçenin görünümü ( kar yağarken..)

photo0124.jpg

Son düzenleme:
buda benim balkonum geçen yıl daha güzeldi çiçeklerim vardı şimdi yenilerini dikicem bakalım balkonuun bitmemiş hali yani bitincede koyarım resimlerini.korkuluklara kamışlar gelicek daha decor işleri var yani.kırmızı örtüler sakallı ipten örüp nereye kullanıcam diye düşündüklerim.karşı bnayla ve güneşle ilşki kesmeye yaradı

Son düzenleme:
Gerçekten çok sevimli... bol bol güneşlenmeler :teytey:

En kısa zamanda bende bahçe resimlerimi eklicem.. havalar biraz düzelsin.. :)

uuuyyyy cok tatli olmus balkonunuz, hele kirmizilar cok yakismis ama aynen dediginiz gibi yesillikde olursa, süper olur...Afiyetle yorgunluk kahvelerinizi yudumlama dilegi ile...
:içelim:

balkonun çok hoşuma gitti canım...güzel günler geçirmen dileğiyle bir şey sormak istiyorum...kırmızı renkli şezlonglarını çok beğendim....nereden aldığını soracaktım....

balkonun çok hoşuma gitti canım...güzel günler geçirmen dileğiyle bir şey sormak istiyorum...kırmızı renkli şezlonglarını çok beğendim....nereden aldığını soracaktım....

praktikerden eveli sene almıştım canım ama hala var istersen

annemin bahçesine sizinki gibi ama bana çok uzaklar.seninkide çok güzel fakat o bahçe bende olucaktı ki bak neler yapardım yawwww.huzurlu oturun

benımde bahcem var ama fotograf makınem yok:( ama anlatım bahcemde patlıcan bıber domates ve salatalıklarım buyuduler elma agacım ıncır agacım ayva ve musmula agacım ıkı adetde kıraz agacım var yasemınlerım var

Arkadaşlar KIBRIS_33 ile aynı kullanıcıyım. Bahçeli bir evim yok ama küçük bir balkonum var resimlerini ekliyorum.

Eklentiler

• $Resim 045.webp
    $Resim 045.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 101
  • $Resim 044.webp
    $Resim 044.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 107
  • $Resim 042.webp
    $Resim 042.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 122
  • $Resim 040.webp
    $Resim 040.webp